Ανάσταση: Τουλάχιστον 8 τραυματίες από βεγγαλικά και κροτίδες, ανήλικοι έχασαν και τα δάχτυλα τους! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ανάσταση: Τουλάχιστον 8 τραυματίες από βεγγαλικά και κροτίδες, ανήλικοι έχασαν και τα δάχτυλα τους!

Τουλάχιστον 8 άτομα τραυματίστηκαν σε όλη την Ελλάδα κατά την διάρκεια της φετινής Ανάστασης και κάποια από αυτά αρκετά σοβαρά από κροτίδες και βεγγαλικά...

Συγκεκριμένα δύο ανήλικα παιδιά από το Αγκίστρι και τη Σύμη υπέστησαν ακρωτηριασμό στα δάχτυλα των χεριών τους ενώ στη ΜΕΘ νοσηλεύεται διασωληνωμένος ένας ακόμη τραυματίας από το Λεωνίδιο.

Στη Σύμη ένα 13χρονο αγόρι τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να υποστεί μερικό ακρωτηριασμό των τεσσάρων δαχτύλων στο δεξί χέρι και να τραυματιστεί στο πρόσωπο. Στο Νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία» διακομίστηκε λίγο μετά την Ανάσταση και ένα αγόρι 14 ετών από το Αγκίστρι. Το παιδί υπέστη πολλαπλά εγκαύματα από κροτίδα και ακρωτηριασμό επίσης τεσσάρων δακτύλων του αριστερού χεριού, ενώ τραυματίστηκε και στο δεξί.

Επίσης στη Ρόδο ένα 7χρονο κορίτσι υπέστη σοβαρά εγκαύματα από βεγγαλικό που έσκασε δίπλα της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Από κροτίδα τραυματίστηκε και ένας 8χρονος με καταγωγή από την Αλβανία στην Πύλο. Ο ανήλικος βρέθηκε με έναν φίλο του έξω από τον ναό της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας, όπου βρήκαν μία κροτίδα, η οποία φαινόταν να μην έχει σκάσει. Προσπάθησε να την ανάψει, αλλά αυτή έσκασε στο χέρι του τραυματίζοντας τον σοβαρά στον αντίχειρά.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA