Δήμος Κύμης Αλιβερίου: Κατεβαίνει για Δήμαρχος ο Γιάννης Πιλάτης - Αποχώρησε από τον διαλυμένο συνδυασμό του Μπουραντά που τα «παρατάει» και εκείνος και αποσύρεται... (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δήμος Κύμης Αλιβερίου: Κατεβαίνει για Δήμαρχος ο Γιάννης Πιλάτης - Αποχώρησε από τον διαλυμένο συνδυασμό του Μπουραντά που τα «παρατάει» και εκείνος και αποσύρεται... (ΦΩΤΟ)

Υπό διάλυση ο συνδυασμός «Συμπολιτεία...» του Δημάρχου Κύμης - Αλιβερίου, Θανάση Μπουραντά, ο οποίος τα «παρατάει» και αποσύρεται, παραδίδοντας τα ηνία του εναπομείναντα συνδυασμού του  στον Αντιδήμαρχο του Νίκο Μπαράκο, ο οποίος θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στη θέση του Μπουραντά στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023...

Την ίδια ώρα. -ο μέχρι πρότινος Αναπληρωτής του Δημάρχου Θανάση Μπουραντά και Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοίκησης του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, ανακοινώνει ότι αποχωρεί από την δημοτική αρχή και θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος με δική του δημοτική παράταξη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 για τον Δήμο Κύμης - Αλιβερίου.

Η ανακοίνωση του Γιάννη Πιλάτη προς το EviaZoom.gr αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν, το όνομα και η θέση της νέας Δημοτικής Παράταξης μου, που έχει ήδη ξεκινήσει δυναμικά τις επαφές της με τους πολίτες, οι οποίοι δείχνουν μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και έχουν αγκαλιάσει την κίνηση του νέου συνδυασμού...»

Σημειώνεται ότι δεδομένη είναι και η υποψηφιότητα του Δημήτρη Θωμά ως υποψήφιος Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου, όπου ο συνδυασμός του θεωρείται υπερπλήρης.

Ο Γιάννης Πιλάτης:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA