Χαλκίδα: Νύχτα κάνει «μπαλώματα», νύχτα θα φύγει! Η Βάκα βυθίστηκε στο σανό της δήθεν ασφαλτόστρωσης που πουλάει τσάμπα αλλά δεν πείθει ούτε ένα «πρόβατο» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Νύχτα κάνει «μπαλώματα», νύχτα θα φύγει! Η Βάκα βυθίστηκε στο σανό της δήθεν ασφαλτόστρωσης που πουλάει τσάμπα αλλά δεν πείθει ούτε ένα «πρόβατο» (ΦΩΤΟ)

Η ήδη απερχόμενη Τρικαλινή Δήμαρχος Χαλκιδέων συνεχίζει να προσβάλει τους δημότες καθώς τους θεωρεί «πρόβατα» πουλώντας τσάμπα τρέλα και σανό που μόνο γέλιο και αηδία προκαλούν...

Η ήδη απερχόμενη Δήμαρχος Χαλκιδέων, που είναι για λύπηση και σύμφωνα με πληροφορίες, τρέχει και παρακαλάει κόμματα όπως τη Νέα Δημοκρατία για να λάβει έστω μία μικρή στήριξη, χωρίς αποτέλεσμα, βυθίστηκε η ίδια στο σανό που πουλάει περί δήθεν ασφαλτόστρωσης που θυμήθηκε να κάνει σε περιοχές της Χαλκίδας, οι οποίες ήταν παρατημένες όλα αυτά τα 4 χρόνια με λακούβες, τριτοκοσμικά πεζοδρόμια κ.α.

Στην προσπάθεια της να πάρει κάποιο ψηφαλάκι από κάποιο χειροκροτητή που έχει βολέψει ή του έχει δώσει κάποια απευθείας ανάθεση, θυμήθηκε να κάνει νυχτερινά «μπαλώματα» με άσφαλτο και στον παρατημένο δρόμο της οδού Νεοφύτου στη Χαλκίδα, κάτι που ανακοίνωσε με προκλητικό τρόπο κοροϊδεύοντας κατάμουτρα τους δημότες, οι οποίοι βέβαια κράζουν και αποδοκιμάζουν κάθε προεκλογική ανάρτηση της...

Η Βάκα έχει βυθιστεί η ίδια στο σανό και της δήθεν ασφαλτόστρωσης που πουλάει τσάμπα αλλά δεν πείθει ούτε ένα «πρόβατο».

Έχει τελειώσει και δεν το ξέρει; Το ακριβώς αντίθετο, έχει τελειώσει η κ.Βάκα και το ξέρει πάρα πολύ καλά. Αυτός είναι ο λόγος ότι μέχρι και η Νέα Δημοκρατία κρατάει αποστάσεις από την Βάκα και προσπαθεί να κατεβάσει ως Δήμαρχο Χαλκιδέων άλλο «γαλάζιο» πρόσωπο, -όπως έχει γίνει γνωστό την Άννα Παππά κ.α.-, για να είναι όσο λιγότερο ο διασυρμός και η πανωλεθρία στις δημοτικές εκλογές του επερχόμενου Οκτωβρίου.

Εκτός από την ταλαιπωρία των οδηγών, καθώς ολόκληρος ο Δήμος Χαλκιδέων έχει μετατραπεί σε μπανανία, και αυτά τα «μπαλώματα» θα μας στοιχίσουν χιλιάδες ευρώ... με το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα να μην έχει σταματημό... και είναι απορίας άξιον τι θα βρει στα ταμεία του Δήμου Χαλκιδέων ο νέος Δήμαρχος που θα αναλάβει τον Οκτώβριο του 2023 που θα γίνουν οι δημοτικές εκλογές.

Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν από την σελίδα του Δήμου Χαλκιδέων στο facebook, που έχει μετατραπεί σε προεκλογική σελίδα της Βάκα και την διαχειρίζονται «γνωστά» έμμισθα δεκανίκια της, Τρικαλινής Δημάρχου Χαλκιδέων:

«Ασφαλτοστρώνεται η οδός Νεοφύτου στη Χαλκίδα. Ο Δήμος Χαλκιδέων ενημερώνει τους πολίτες ότι, την Τετάρτη 19 Απριλίου 2023, ξεκινούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της κεντρικής οδού Νεοφύτου, από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Ελ.Βενιζέλου έως και τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Χαϊνά. Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται τμηματικά και θα ξεκινούν από τις 21:00 το βράδυ, για την λιγότερη δυνατή όχληση στην κυκλοφορία των οχημάτων και την αμεσότερη εκτέλεση των εργασιών. Η οδός κατά τις νυχτερινές ώρες θα παραμένει κλειστή και θα δίνεται ξανά στην κυκλοφορία το πρωί...»

Το κράξιμο των δημοτών και σε αυτή την ανάρτηση - Δείτε μερικά από τα σχόλια τους:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA