Εκλογές 2023: Χαμός στο twitter και αντιδράσεις για την υποψηφιότητα Αντώναρου με τον ΣΥΡΙΖΑ - Ήταν εκπρόσωπος τύπου του αποτυχημένου και κουρασμένου Καραμανλή - Σφοδρή επίθεση και από ΠΑΣΟΚ (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εκλογές 2023: Χαμός στο twitter και αντιδράσεις για την υποψηφιότητα Αντώναρου με τον ΣΥΡΙΖΑ - Ήταν εκπρόσωπος τύπου του αποτυχημένου και κουρασμένου Καραμανλή - Σφοδρή επίθεση και από ΠΑΣΟΚ (ΦΩΤΟ)

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Ευάγγελου Αντώναρου με τον ΣΥΡΙΖΑ, στις εθνικές εκλογές του Μαϊου 2023, έγινε δεκτή με «βροχή» καυστικών σχολίων στα social media και όχι μόνο αφού πρόκειται για τον πρώην εκπρόσωπο τύπου του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή...

Πολλοί δεν είδαν με καλό "μάτι" στην υποψηφιότητα του πρώην στελέχους της ΝΔ, που δεν έχει ποτέ κατορθώσει να εκλεγεί με σταυρό και αφήνουν αιχμές για την παρουσία και τον ρόλο «καραμανλικών» στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Ανακοίνωση για την υποψηφιότητα Αντώναρου με τον ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε και το ΠΑΣΟΚ, την οποία απέστειλε την Κυριακή (09-04-2023) και στο EviaZoom.gr, τονίζοντας τα εξής:

«Στη σημερινή του συνέντευξη στην εφημερίδα "Καθημερινή", ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, δήλωσε ότι ζητάει να κυβερνήσει πρώτη φορά χωρίς μνημόνια.

Με ποια αξιοπιστία όμως θα φέρει εις πέρας τις γενναίες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα, όταν ο κ. Τσίπρας εναντιώθηκε σε όλες τις σημαντικές τομές που το ΠΑΣΟΚ εφάρμοσε υπό τις πλέον δύσκολες συνθήκες, όπως η Διαύγεια, το opengov και ο νόμος για την προστασία της πρώτης κατοικίας;

Εντάσσει, επιπλέον, στα ψηφοδέλτια του κόμματός του τον Ευάγγελο Αντώναρο, τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, που οδήγησε την Ελλάδα στη χρεοκοπία, μη παρεκκλίνοντας ούτε γραμμή από το δόγμα της απενοχοποίησης του Κώστα Καραμανλή, που υπηρετεί όλα τα χρόνια.

Αλήθεια ρώτησε ο κ. Τσίπρας τον κ. Αντώναρο ποια είναι η κυβέρνηση και ποιος ο Πρωθυπουργός, που οδήγησαν τη χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας το 2009 για να τη σώσει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή το ΠΑΣΟΚ;

Τέλος, ως προς τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης δοκιμάστηκαν , απέτυχαν και έχουν κριθεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού. 

Αυτοί που πρωταγωνίστησαν στα λάθη, δεν μπορούν να είναι οι πρωταγωνιστές των λύσεων».

Δείτε τώρα μερικές από τις εκατοντάδες αναρτήσεις χρηστών στο twitter για την υποψηφιότητα Αντώναρου με τον ΣΥΡΙΖΑ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA