Κατάρ Gate Μίζες εκ. ευρώ: Καρέ-καρέ οι πρώτες δηλώσεις της Καϊλή και η έξοδος από τις φυλακές - Την παρέλαβε ο Δημητρακόπουλος που ζητάει τώρα να της αφαιρεθεί και το βραχιολάκι... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κατάρ Gate Μίζες εκ. ευρώ: Καρέ-καρέ οι πρώτες δηλώσεις της Καϊλή και η έξοδος από τις φυλακές - Την παρέλαβε ο Δημητρακόπουλος που ζητάει τώρα να της αφαιρεθεί και το βραχιολάκι... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως είχε γράψει το EviaZoom.gr, η Ελληνίδα Ευρωβουλευτής και πρώην Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύα Καϊλή που ήταν προφυλακισμένη εδώ και 4 μήνες σε Βελγικές υπερσύγχρονες φυλακές και κατηγορείται για την γνωστή υπόθεση Κατάρ Gate με τις μίζες εκατομμυρίων ευρώ, από τις Βελγικές Αρχές για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, αφέθηκε τελικά ελεύθερη την Μεγάλη Παρασκευή (14-04-2023) καθώς έγινε δεκτό το τέταρτο επί σειρά αίτημα της από τις Βελγικές Δικαστικές και Εισαγγελικές Αρχές να αποφυλακιστεί με ηλεκτρονικό βραχιολάκι και κατ΄οίκον περιορισμό στο σπίτι της στις Βρυξέλλες...

Ακόμη, έχει απαγόρευση εξόδου στο εξωτερικό και της έχουν κρατήσει το διαβατήριο. Αυτό που είναι γνωστό μέχρι στιγμής, είναι ότι δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με όσους εμπλέκονται στο σκάνδαλο.

Την Εύα Καϊλη παρέλαβε αυτοκίνητο, στο οποίο ήταν μέσα ο Έλληνας δικηγόρος της, ενας εκ των δύο συνήγορων της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ενώ στο όχημα επέβαινε και ο πατέρας της.

ΕΙΚΟΝΕΣ:

Έξω από τις φυλακές ήταν μέσα ενημέρωσης από όλο τον κόσμο και στο τέλος της διαδρομής, το αυτοκίνητο σταμάτησε και η Εύα Καϊλη έκανε δηλώσεις στις κάμερες λέγοντας χαμογελαστή μεταξύ άλλων:

«Σας ευχαριστώ πολύ, με περιμένει η κόρη μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα δω την κόρη μου. Ο αγώνας συνεχίζεται, με αποφασιστικότητα από τους συνηγόρους μου, σας ευχαριστώ πολύ... Εύχομαι Καλό Πάσχα σε όλους τους Έλληνες...»

ΒΙΝΤΕΟ - Η στιγμή που φεύγει από τις φυλακές η Καϊλη:

ΒΙΝΤΕΟ - Οι πρώτες δηλώσεις της Καϊλή μετά την αποφυλάκιση της:

Τι δήλωσε το Μεγάλο Σάββατο (15-04-2023) ο Έλληνας δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος:

«Σύντομα θα ζητήσουμε να αρθεί ο κατ’ οίκον περιορισμός και να βγει το βραχιολάκι, καθώς δεν είναι ύποπτη φυγής ή άλλων αδικημάτων. Επίσης θα ζητήσει να ασκεί τα πολιτικά της καθήκοντα και δικαιώματα στο Ευρωκοινοβούλιο, να συμμετέχει στις συνεδριάσεις και να ψηφίζει κατά συνείδηση».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA