Κολωνάκι: Ο 33χρονος τερματοφύλακας του Βόλου συνελήφθη για τον βιασμό ανήλικης Βελγίδας μαθήτριας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Κολωνάκι: Ο 33χρονος τερματοφύλακας του Βόλου συνελήφθη για τον βιασμό ανήλικης Βελγίδας μαθήτριας (ΦΩΤΟ)

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε στον 33χρονο τερματοφύλακα του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος και συνελήφθη μετά από καταγγελία για βιασμό 17χρονης μαθήτριας από το Βέλγιο στο μπαρ «Clawn Dogs» επί της οδού Σκουφά 1 στο Κολωνάκι τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης (11-04-2023)...

Ο 33χρονος, ο οποίος νωρίτερα είδε την ΠΑΕ Βόλος να διακόπτει το συμβόλαιό του όπως και του ποδοσφαιριστή Ροντρίγκο Εσκοβάλ, κατηγορείται ότι έριξε ναρκωτικό στο ποτό της ανήλικης και μετά την βίασε, όπως κατήγγειλε η ίδια, ενώ το ίδιο βράδυ της καταγγελίας ενεπλάκη και σε καβγά αργότερα με τους συμμαθητές της μαθήτριας.

Εισαγγελέας των Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του τερματοφύλακα για βιασμό χωρίς συναίνεση, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση. Ο 33χρονος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες και κρατείται στην Ασφάλεια Αττικής, ενώ αναμένεται να απολογηθεί την Μεγάλη Πέμπτη (13-04-2023) στον Ανακριτή Αθηνών.

Παράλληλα, ο Βόλος ανακοίνωσε ότι ο 33χρονος τερματοφύλακας τέθηκε εκτός ομάδας όπως και ο ποδοσφαιριστής Ροντρίγκο Εσκοβάλ, με εντολή του Προέδρου Αχιλλέα Μπέου, ενώ έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για διακοπή των συμβολαίων τους.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA