Με Γεραπετρίτη στο «τιμόνι» το πρώτο τρένο για Αθήνα - Θεσσαλονίκη! - ΣΥΡΙΖΑ: «Θλιβερό σόου και κομπάρσοι της ΝΔ που "ντύθηκαν" επιβάτες» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Με Γεραπετρίτη στο «τιμόνι» το πρώτο τρένο για Αθήνα - Θεσσαλονίκη! - ΣΥΡΙΖΑ: «Θλιβερό σόου και κομπάρσοι της ΝΔ που "ντύθηκαν" επιβάτες» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκίνησαν την Δευτέρα (03-04-2023), για πρώτη φορά μετά την τραγωδία στα Τέμπη, τα δρομολόγια των επιβατικών τρένων στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα και όπως είχε προαναγγείλει ο ίδιος, στο πρώτο δρομολόγιο με αναχώρηση από τον σταθμό Λαρίσης για Καλαμπάκα ταξίδεψαν ο νέος Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ Παναγιώτης Τερεζάκης και στελέχη της Hellenic Τrain, θέλοντας να δώσουν το μήνυμα ότι οι μετακινήσεις είναι ασφαλείς...

Σε δηλώσεις τους στις κάμερες ο κ. Γεραπετρίτης τόνισε: «Σήμερα έχουμε την επανεκίννηση της επιβατικής αμαξοστοιχίας για την Βόρεια Ελλάδα για Θεσσαλονίκη και Καλαμπάκα με μια μικρή χρονική υστέρηση, καθώς είχε προγραμματιστεί για προχθές. Είμαστε μέσα στο πρόγραμμά μας όσον αφορά στο σύνολο σχεδόν των αμαξοστοιχιών, απομένει ο προαστιακός σιδηρόδρομος για το Κιάτο που θα ξεκινήσει προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα τα οποία γίνονται κυρίως για την ανάδειξη του φωτισμού μέσα σε σήραγγες προς τη διαδρομή για Κιάτο».

ΣΥΡΙΖΑ: «Ντροπή για τη θλιβερή προπαγάνδα με «κομπάρσους» επιβάτες στελέχη της ΝΔ»

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που εστάλη στη συνέχεια στο EviaZoom.gr τονίζει τα εξής:

«Επικοινωνιακό σόου η επανεκκίνηση των τρένων... Η ασφαλής επαναλειτουργία του σιδηρόδρομου είναι το ζητούμενο για όλους μας. Οι σημερινές εικόνες στους τηλεοπτικούς δέκτες όμως, με "επιβάτες", που αποκαλύπτεται ότι ήταν γνωστά στελέχη της ΝΔ, αποτελούν κοροϊδία και προσβολή που εξοργίζουν τους πολίτες. Δεν φτάνει που ο κ. Μητσοτάκης από την πρώτη ημέρα του δυστυχήματος στα Τέμπη διαχέει την ευθύνη σε όλους τους άλλους, ζητάει υποκριτικές συγγνώμες και επιχειρεί την συγκάλυψη με προκλητικά ασυμβίβαστα και το ακαταδίωκτο των μελών της Επιτροπής. Σήμερα αποδεικνύεται ότι έχει αποφασίσει να ξεπεράσει κάθε όριο.

Ντροπή! Το αίσθημα ασφάλειας, απαιτεί εμπιστοσύνη και αξιοπιστία και σε καμιά περίπτωση θλιβερή προπαγάνδα».

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA