Ολυμπιακός - Άρης 2-2: «Αυτοκτόνησαν» οι Πειραιώτες που προηγήθηκαν με 2-0 (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ολυμπιακός - Άρης 2-2: «Αυτοκτόνησαν» οι Πειραιώτες που προηγήθηκαν με 2-0 (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτη ανατροπή για τον Άρη στο Φάληρο το βράδυ της Κυριακής (02-04-2023) απέναντι στον Ολυμπιακό, ο οποίος κέρδιζε μέχρι το 70΄ με 2-0 αλλά στο τέλος «αυτοκτόνησε» καθώς δέχτηκε δύο τέρματα από τραγικά λάθη και μετά τη λήξη του αγώνα οι παίκτες του Ολυμπιακού αποδοκιμάστηκαν...

Μία νίκη, που έδειχνε να την έχει «αγκαλιάσει», έχασε μέσα από τα χέρια του ο Ολυμπιακός, πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων την ευκαιρία να μειώσει στον ένα πόντο τη διαφορά του από την κορυφή.

Πιο συγκεκριμένα οι Πειραιώτες, αν και προηγήθηκαν με 2-0 του Άρη στο «Καραϊσκάκη», εν τέλει είδαν τους Θεσσαλονικείς να σημειώνουν δύο γκολ και να φεύγουν με βαθμό από το Φάληρο.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τέρματα των Χουάνγκ (36΄) και Παπασταθόπουλου (52΄), και ήταν κυρίαρχος χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες να διευρύνει την διαφορά.

Ωστόσο όλα άλλαξαν από το 70΄ και μετά...

Ο Ιτούρμπε αρχικά έκλεψε την μπάλα από τον απρόσεκτο Παναγιώτη Ρέτσο, αρχικά δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, αλλά με δεύτερη προσπάθεια και με το δεξί μείωσε σε 2-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 81’. Ο Μάρβιν Πίρσμαν με λόμπα ξεπέρασε την αντίσταση του Μπιέλ και γύρισε την μπάλα στη μικρή περιοχή, εκεί όπου ο Καμάτσο είχε εύκολο έργο για το 2-2. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να συνέλθουν από το σοκ, ωστόσο πλην ενός σουτ του Γιώργου Μασούρα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, που έδιωξε εντυπωσιακά ο Σιαμπάνης, δεν απείλησαν άλλο.

Το 2-2 έμεινε μέχρι τέλους, μέσα σε αποδοκιμασίες από τους φίλους του Ολυμπιακού, που είδαν την ομάδα τους να μένει τρεις βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση. Ικανοποίηση, από την άλλη, στον Άρη, ο οποίος παρέμεινε στην πέμπτη θέση και το +1 από τον Βόλο. 

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA