Ραγδαίες εξελίξεις λίγες μέρες πριν από τις εκλογές...! Συνελήφθησαν δύο Έλληνες αδέλφια για την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ - Οι ανακοινώσεις Θεοδωρικάκου και του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ραγδαίες εξελίξεις λίγες μέρες πριν από τις εκλογές...! Συνελήφθησαν δύο Έλληνες αδέλφια για την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ - Οι ανακοινώσεις Θεοδωρικάκου και του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Συνελήφθησαν δύο Έλληνες αδέλφια από αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ το απόγευμα της Παρασκευής (28-04-2023), λίγες μέρες πριν τις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαϊου 2023...

Το χρονικό της εν ψυχρώ δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ...

Ο Γιώργος Καραϊβάζ, δολοφονήθηκε το μεσημέρι της 9ης Απριλίου του 2021 έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Ο δημοσιογράφος είχε μόλις επιστρέψει από τον τηλεοπτικό σταθμό STAR CHANNEL στην Κηφισιά, όπου εργαζόταν, όταν οι δύο πληρωμένοι δολοφόνοι, εκτέλεσαν το συμβόλαιο θανάτου. Αφού πάρκαρε το αυτοκίνητο του δίπλα από ένα μικρό πάρκο, ο γνωστός αστυνομικός συντάκτης είδε το δίκυκλο των εκτελεστών να τον πλησιάζει.

Ο ένας από τους δύο άνδρες πυροβόλησε τον δημοσιογράφο από κοντινή απόσταση τουλάχιστον 13 φορές με όπλο που είχε σιγαστήρα και στη συνέχεια έγιναν «καπνός» οι ίδιοι με το περιβόητο μηχανάκι και ο άγνωστος αριθμός συνεργών του. Την ώρα της εκτέλεσης του δημοσιογράφου στέκονταν λίγα τετράγωνα πιο κάτω αστυνομικοί, οι οποίοι δεν πήραν χαμπάρι τι είχε συμβεί όπως είπαν αργότερα...

Τα σημερινά γεγονότα τώρα, 2 χρόνια μετά, έχουν ως εξής:

Αρχικά με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος τόνισε πως η Αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις για την υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ.

Η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου:

«Είχαμε πει, από την πρώτη στιγμή, ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εξιχνιαστεί η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Όσος χρόνος και αν χρειαστεί να περάσει. Πριν από λίγο η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε δύο πρόσωπα, για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, που εμπλέκονται στη δολοφονία του αδικοχαμένου δημοσιογράφου. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επιταχύνθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και είχαν αποτέλεσμα, που οδηγεί στην εξιχνίαση άλλης μίας δολοφονίας. Όσοι χρησιμοποίησαν αυτή την τραγική υπόθεση, για να συκοφαντήσουν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Κυβέρνηση συνολικά και την Ελληνική Αστυνομία, οφείλουν μία συγγνώμη. Συνεχίζουμε όλα όσα πρέπει για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης. Τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη».

Τι λέει το ρεπορτάζ...

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο αδέλφια, ηλικίας 40 και 48 ετών αντίστοιχα που εμπλέκονται και σε άλλες ποινικές υποθέσεις όπως στη δολοφονία ενός πυγμάχου στο Γαλάτσι το 2021.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν και οι δύο ήταν αυτοί που επέβαιναν στο μηχανάκι που καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας ή αν κάποιος από τους δύο βρισκόταν στο βαν της εταιρείας καθαρισμού που συνόδευε τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης.

Η ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ που εστάλη στις 19:00 το απόγευμα της Παρασκευής (28-04-2023) στο EviaZoom.gr:

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι συνελήφθησαν σήμερα, Παρασκευή 28 Απριλίου 2023, αμέσως μετά την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, του 30ου Ανακριτικού Τμήματος Αθηνών, δύο ημεδαποί, 40 και 48 ετών, κατηγορούμενοι για την ανθρωποκτονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ που τελέστηκε την 9 Απριλίου 2021».

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA