Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: «Στις 21 Μαΐου πέφτει το καθεστώς και επιστρέφουν η δικαιοσύνη και η δημοκρατία, ο Μητσοτάκης τρέμει τους νέους...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: «Στις 21 Μαΐου πέφτει το καθεστώς και επιστρέφουν η δικαιοσύνη και η δημοκρατία, ο Μητσοτάκης τρέμει τους νέους...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που εστάλη στο EviaZoom.gr:

Στην Θέρμη και Νέα Μουδανιά Θεσσαλονίκης βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (22-04-2023) ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, όπου απηύθυνε ομιλία στους πολίτες που συγκεντρώθηκαν για να τον συναντήσουν και να συνομιλήσουν μαζί του.

Ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και ξεκαθάρισε ότι στις 21 Μαΐου θα επανέλθει η δικαιοσύνη και η δημοκρατία στη χώρα με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για καθεστώς και τόνισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης τρέμει τους νέους γι΄αυτό όπως είπε: «αποκλείει 250.000 εποχικούς εργαζόμενους. Να πάνε οι νέοι μαζικά στην κάλπη, ο Μητσοτάκης τους τρέμει», είπε και πρόσθεσε:

«Το καθεστώς αυτό θα κάνει το παν για να γαντζωθεί στις καρέκλες της εξουσίας, για να αποτρέψει την πολιτική αλλαγή που έρχεται. Δεν θα τα καταφέρει, αλλά να ξέρετε: Οι προβοκάτσιες, οι εκβιασμοί, οι δωροδοκίες, τα fake news, οι fake δημοσκοπήσεις, οι αποστασίες θα επιστρατευθούν το επόμενο διάστημα από το καθεστώς Μητσοτάκη. Άλλωστε στις αποστασίες - μία τέτοια κατήγγειλε σήμερα ο Βελόπουλος για κάποιους βουλευτές του - η οικογένεια Μητσοτάκη έχει το know how, ξέρει πώς ακριβώς γίνονται. Θα δούμε πολλά, θα τα κάνουν όλα, θα τα δώσουν όλα. Αλλά δεν θα αποτρέψουν το μοιραίο. Τις μπάρες των δημοσκοπήσεων θα τις δούμε το βράδυ της 21ης του Μάη».

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA