Βίος και πολιτεία ο 33χρονος μπάτσoς της Ομάδας ΔΙΑΣ που έκανε εμπόριο ναρκωτικών ακόμα και με περιπολικά - Εμπλέκονται και άλλοι διεφθαρμένοι αστυνομικοί σε όλη την χώρα - Σε εξέλιξη οι έρευνες από το Εσωτερικών Υποθέσεων... (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Βίος και πολιτεία ο 33χρονος μπάτσoς της Ομάδας ΔΙΑΣ που έκανε εμπόριο ναρκωτικών ακόμα και με περιπολικά - Εμπλέκονται και άλλοι διεφθαρμένοι αστυνομικοί σε όλη την χώρα - Σε εξέλιξη οι έρευνες από το Εσωτερικών Υποθέσεων... (ΦΩΤΟ)

Όπως έγραψε το EviaZoom.gr, πριν λίγα 24ωρα, η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων κατάφερε να ξετρυπώσει το Σάββατο (08-04-2023), μετά από επιχείρηση, άλλους δύο διεφθαρμένους αστυνομικούς και μάλιστα για εμπόριο ναρκωτικών που γινόταν με περιπολικά...

Ο 33χρονος αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ που υπηρετούσε εδώ και αρκετά χρόνια σε Τμήμα Ασφαλείας της Αττικής όπως και ο δεύτερος αστυνομικός (ειδικός φρουρός) είναι ανάμεσα στα 6 άτομα που έχουν συλληφθεί, προς το παρών, από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

Ο 33χρονος αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ, τουλάχιστον από τον Οκτώβρη του 2022, διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, κυρίως ακατέργαστη κάνναβη και κοκαϊνη, τις οποίες προμηθευόταν από έτερο ιδιώτη συλληφθέντα. Από την άλλη, ο δεύτερος αστυνομικός (ειδικός φρουρός) φαίνεται πως προμηθευόταν ναρκωτικά μόνο για προσωπική του χρήση.

Μάλιστα, ο 33χρονος αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ χρησιμοποιούσε μέχρι και περιπολικά για να πουλάει τα ναρκωτικά εν ώρα υπηρεσίας.

Είναι δεδομένο ότι την 33χρονη δράση του γνώριζαν και συγκάλυπταν διεφθαρμένοι αστυνομικοί συνάδελφοι του.

Ο 33χρονος μπάτσoς:

Επίσης αποκαλύφθηκε ότι ο συγκεκριμένος 33χρονος αστυνομικός εμφανιζόταν σε βίντεο κλιπ του γνωστού τράπερ Snik.

Οι «κωδικοί» για τη διακίνηση ναρκωτικών και η αρχική ανώνυμη καταγγελία στο Εσωτερικών Υποθέσεων που για τον 33χρονο αστυνομικό...

Μία ανώνυμη γραπτή καταγγελία πριν από 6 μήνες δείχνει τον 33χρονο αστυνομικό της Ομάδας ΔΙΑΣ ως έμπορο ναρκωτικών. «Σπρώχνει κόκα και μαύρο σε όλη την Αθήνα και όχι μόνο.... Είναι πίσω από trappers και είναι αυτός που τους προμηθεύει με ναρκωτικά...» έλεγε η γραπτή ανώνυμη καταγγελία.

Η έρευνα ξεκίνησε και από συνομιλίες με τους δύο αστυνομικούς και τους άλλους 4 ιδιώτες συνεργούς τους να χρησιμοποιούν κωδικούς για να μην κινηθούν υποψίες. «Κουφέτα»: αποκαλούσαν την κοκαΐνη και «choco Μorocco»: το χασίς.

Για την υπόθεση κατηγορίες αντιμετωπίζει και η σύντροφος του 33χρονου αστυνομικού η οποία γνώριζε για το εμπόριο ναρκωτικών του συντρόφου της.

Εμπλέκονται και άλλοι διεφθαρμένοι αστυνομικοί σε όλη την χώρα...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θεωρείται δεδομένο ότι στην υπόθεση, εκτός από τον δεύτερο αστυνομικό που έχει συλληφθεί επίσης ως χρήστης ναρκωτικών, εμπλέκονται και άλλοι διεφθαρμένοι αστυνομικοί, ως συνεργοί και ως πελάτες του σε όλη την χώρα. Και γι΄αυτό το λόγο η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων διενεργεί μυστικές έρευνες σε όλη την Ελλάδα για να εντοπιστούν και να συλληφθούν.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA