Χαλκίδα: «Φώναζα βοήθεια αλλά δεν ήρθε κανείς...!» - Αυτός είναι ο 91χρονος που λήστεψαν και σακάτεψαν στο ξύλο οι τσιγγάνοι στο σπίτι του μέρα μεσημέρι για λίγα ευρώ - Ο ένας είχε διαπράξει παρόμοια εγκλήματα αλλά είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα από τα Δικαστήρια Χαλκίδας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Χαλκίδα: «Φώναζα βοήθεια αλλά δεν ήρθε κανείς...!» - Αυτός είναι ο 91χρονος που λήστεψαν και σακάτεψαν στο ξύλο οι τσιγγάνοι στο σπίτι του μέρα μεσημέρι για λίγα ευρώ - Ο ένας είχε διαπράξει παρόμοια εγκλήματα αλλά είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα από τα Δικαστήρια Χαλκίδας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ προκαλούν οι εικόνες με το πρόσωπο του 91χρονου Χαλκιδέου να είναι μαυρισμένο από τα χτυπήματα και με σπασμένα δόντια, από την επίθεση που δέχτηκε μέρα μεσημέρι στο σπίτι του στη Χαλκίδα, πριν λίγα 24 ωρα, όπως έγραψε το EviaZoom.gr σε προηγούμενο δημοσίευμα (δείτε ΕΔΩ), από τρεις τσιγγάνους και συγκεκριμένα από έναν 37χρονο και δύο γυναίκες, οι οποίοι τον σακάτεψαν στο ξύλο για λίγα ευρώ, μάλιστα τους έδωσε 80 ευρώ για να σωθεί αλλά εκείνοι συνέχισαν να τον δέρνουν επειδή δεν τους έδινε περισσότερα χρήματα...

«Με χτυπάγανε στο πρόσωπο, μου βγάλανε τα δόντια..., για 100 ευρώ σκοτώνουν. Κάποια στιγμή που με χτυπάγανε, ο άνδρας με ξάπλωσε κάτω και συνέχιζε να με χτυπάει και με είχε πιάσει από το λαιμό για να με πνίξει... Φώναξα βοήθεια αλλά δεν παρουσιάστηκε κανένας...», είπε ο ηλικιωμένος στο STAR CHANNEL.

Το άγνωστο περιστατικό, συνέβη, λίγες μέρες πριν, την Δευτέρα (24-04-2023), όταν 0 37χρονος και οι δύο γυναίκες που ήταν μαζί του, είδαν αρχικά τον 91χρονο στην αυλή του σπιτιού του και του ζήτησαν ένα ποτήρι νερό. Εκείνος δίχως να καταλάβει τα κίνητρά τους τους άνοιξε και εκείνοι του ζήτησαν να τους δώσει όσα χρήματα είχε στο σπίτι. Ο ηλικιωμένος τους έδωσε 80 ευρώ ωστόσο εκείνοι δεν πίστεψαν πως είχε μόνο αυτά και συνέχιζαν να τον χτυπούν, όπως προαναφέραμε.

Οργή επίσης προκαλεί το γεγονός ότι ο ένας εκ των τριών και συγκεκριμένα ο 37χρονος αδίστακτος ληστής είχε διαπράξει παρόμοια εγκλήματα, αλλά πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί από τα Δικαστήρια Χαλκίδας και κυκλοφορούσε ελεύθερος για να συνεχίσει την δράση του όπως αποδείχτηκε. Ο 91χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για τις πρώτες βοήθειες και μετά του έδωσαν εξιτήριο, ενώ την επόμενη μέρα από το συμβάν η Ασφάλεια Χαλκίδας κατάφερε να συλλάβει τον 37χρονο και τις δύο γυναίκες με την βοήθεια βιντεοληπτικού υλικού, μαρτυριών, ενώ ήταν και οι τρεις σεσημασμένοι.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA