Εκλογές 2023: Έσκασε το πρώτο «μπλόκο»! Κόπηκε το κόμμα Μπογδάνου & Εμφιετζόγλου από τον Άρειο Πάγο - Είχαν κλέψει όνομα άλλου συνδυασμού (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εκλογές 2023: Έσκασε το πρώτο «μπλόκο»! Κόπηκε το κόμμα Μπογδάνου & Εμφιετζόγλου από τον Άρειο Πάγο - Είχαν κλέψει όνομα άλλου συνδυασμού (ΦΩΤΟ)

Το απόγευμα της Πέμπτης (27-04-2023), «κόπηκε» το κόμμα «Πατριωτική Ένωση» των Κωνσταντίνου Μπογδάνου και Πρόδρομου Εμφιετζόγλου από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να κατέλθει στις επικείμενες εκλογές της 21ης Μαΐου 2023...

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λόγοι για το «κόψιμο» αποτελούν τόσο το όνομα όσο και το σύμβολο του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες εις βάρος τους κατατέθηκε προσφυγή από το κόμμα «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ - ΕΛ.ΛΑ.Σ -ΕΛΛ. ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ» στην οποία υποστηρίχθηκε πως οι Μπογδάνος και Εμφιετζόγλου τους έκλεψαν το όνομα.

Ο Άρειος Πάγος έκρινε ομόφωνα πως δικαιούχος του ονόματος είναι το προσφεύγων κόμμα και έγινε δεκτή η ένσταση, ενώ και το σύμβολο της «Πατριωτικής Ένωσης» είναι εθνικό σύμβολο που εκ του νόμου, απαγορεύεται η χρήση του.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα δόθηκε η λίστα με τα κόμματα, τους συνασπισμούς και τους μεμονωμένους υποψήφιους που κατέθεσαν συμμετοχή στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τις επικείμενες εκλογές της 21ης Μαϊου 2023.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΞΑΝΑ ΟΛΗ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA