Ανδρουλάκης: «Ότι και να γίνει το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να συγκυβερνήσει με ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ανδρουλάκης: «Ότι και να γίνει το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να συγκυβερνήσει με ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ...»

Λίγες μέρες πριν τις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαϊου 2023 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ τόνισε ξανά σε δηλώσεις του ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να συγκυβερνήσει με ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ...

Αρνητικός σε κάθε σενάριο συγκυβέρνησης με Νέα Δημοκρατία ή ΣΥΡΙΖΑ, με πρωθυπουργούς τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα, εμφανίστηκε εκ νέου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Όπως ανέφερε:

«Το μέλλον της πατρίδας δεν είναι μεταξύ του ελιτισμού του κ. Μητσοτάκη και του λαϊκισμού του Αλέξη Τσίπρα. Υπάρχει τρίτος δρόμος συνεργασιών, συγκλίσεων, προσώπων κοινής αποδοχής, που μπορούν να φέρουν καλύτερες μέρες για την πατρίδα. Ο ελληνικός λαός θα ψηφίσει, και εάν θέλουν να γίνουν πρωθυπουργοί ο κ. Τσίπρας με τον κ. Μητσοτάκη, θα γίνουν με άλλα πρόσωπα, και όχι με το ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Τσίπρας μαζί με τη ΝΔ έκαναν τα παιχνίδια του λαϊκισμού για να κατακτήσουν την εξουσία και τα παλαιότερα χρόνια πήγαν τον Ανδρέα Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο. Είναι αναξιόπιστα και τα δύο κόμματα».

«Μητσοτάκης – Τσίπρας ας κάνουν προγαμιαίο συμβόλαιο»

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σχολίασε ότι αν αυτά τα κόμματα συμφωνούν ότι πρέπει να πάνε με τον αρχηγό τους μέχρι τέλους, ας υπογράψουν… «προγαμιαίο συμβόλαιο» και όποιος είναι πρώτος να συγκυβερνήσουν και να τον κάνουν πρωθυπουργό.

«Οι κύριοι Μητσοτάκης και Τσίπρας κρίθηκαν, μπορούν να βγουν πρωθυπουργοί χωρίς εμάς, δεν βάζω κανένα βέτο εγώ».

«Πιθανότερο να συγκυβερνήσει ο Μητσοτάκης με τον Βαρουφάκη παρά εγώ»

«Δεν μπορώ να αποδεχθώ το ‘παιχνίδι’ που κάνει η ΝΔ, να λέει ότι εγώ και το ΠΑΣΟΚ, που θυσιάστηκε για να μείνει η χώρα στη ζώνη του ευρώ, θα συγκυβερνήσω με τον Βαρουφάκη. Είναι πιθανότερο να συγκυβερνήσει ο Μητσοτάκης με τον Βαρουφάκη παρά εγώ».

«Τυμβωρύχος του Ανδρέα Παπανδρέου ο Τσίπρας»

Από την άλλη, ανέφερε πως «ο κ. Τσίπρας, με όλα αυτά που κάνει, προσπαθώντας να μιμηθεί το ΠΑΣΟΚ και τα συνθήματά του, γίνεται απλά ένας τυμβωρύχος του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα, όμως ζούμε σε μια άλλη εποχή».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA