Άνοιξε το στόμα του μέχρι και ο Μπαλάσκας για την δολοφονία Καραϊβάζ από την Greek Mafia: «Διεφθαρμένος αστυνομικός ενημέρωσε τον ηθικό αυτουργό...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Άνοιξε το στόμα του μέχρι και ο Μπαλάσκας για την δολοφονία Καραϊβάζ από την Greek Mafia: «Διεφθαρμένος αστυνομικός ενημέρωσε τον ηθικό αυτουργό...»

Ο γνωστός συνδικαλιστής πανελίστας αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας τόνισε την Τρίτη (02-05-2023) για την υπόθεση δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ...



«Ο ηθικός αυτουργός ενημερώθηκε από διεφθαρμένο αστυνομικό... Ο δημοσιογράφος είχε γράψει σχετικά άρθρα για τα κυκλώματα της μαφίας, γνωρίζοντας εκ των έσω πράγματα που αφορούν τον πόλεμο της νύχτας...»

Δεν περίμενε κανένας τον κ.Μπαλάσκα να πει τα αυτονόητα..., αλλά ότι παραδέχεται ότι συνέβη τουλάχιστον αυτό έχει την σημασία του. Ωστόσο τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα από αυτά που δήλωσε ο ίδιος...

Η Greek Mafia (η ελληνική μαφία για όσους δεν γνωρίζουν αγγλικά) δολοφόνησε τον δημοσιογράφο γι΄αυτά που έγραφε και γι΄αυτά που ετοιμαζόταν να συνεχίζει να γράφει στο site του bloko.gr.

«Είχα γίνει στόχος του νόμιμου παρακράτους...», είχε γράψει ο δημοσιογράφος λίγο καιρό πριν τον «γαζώσουν» μέρα μεσημέρι.

«Υπουργοί, κυβερνητικοί, επιχειρηματίες, απόστρατοι κι εν ενεργεία αξιωματικοί αστυνομικοί, δικαστικοί, επιχειρηματίες, εκκλησιαστική. Βρώμικο χρήμα, εκβιασμοί, μαφία...», είχε τονίσει σε ένα σύντομο κείμενο του.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA