Πάρτι επίορκων αστυνομικών και στη Μύκονο - Μπατσίνα έχει μέχρι και τέραστια αυθαίρετη πολυτελή βίλα με πισίνες... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Πάρτι επίορκων αστυνομικών και στη Μύκονο - Μπατσίνα έχει μέχρι και τέραστια αυθαίρετη πολυτελή βίλα με πισίνες... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βόθρος (χωρίς εισαγωγικά) έχει καταντήσει η διεφθαρμένη ΕΛ.ΑΣ από τους επίορκους μπάτσoυς και μπατσίνες που την εκπροσωπούν...

Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν υπηρετήσει στη Μύκονο συνηθίζουν να λένε αστειευόμενα ότι «τον χειμώνα στο νησί απομένουν οι αστυνομικοί, οι Αλβανοί εργάτες και οι γάτες». Οσα έρχονται το τελευταίο διάστημα στο φως της δημοσιότητας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι στη Μύκονο απομένουν και κάποιοι ακόμη: οι «ποντικοί».

Το αποτύπωμα στο νησί από τη δράση όχι μόνο μπράβων και επιχειρηματιών της νύχτας, αλλά και επίορκων αστυνομικών, είναι βαθύ. 

Μεσοβδόμαδα αποκαλύφθηκε ότι η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων πραγματοποίησε έρευνα εις βάρος αρχιφύλακα για τον οποίο υπήρξαν υπόνοιες για διασυνδέσεις του με εργολάβους του νησιού.

Παρόμοιες πληροφορίες υπάρχουν για ορισμένα ακόμη στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που είτε ανήκουν στη μόνιμη δύναμη είτε υπηρετούν ως αποσπασμένοι στη Μύκονο.

Οι περισσότεροι από αυτούς φέρεται να διατηρούν στενούς δεσμούς όχι μόνο με αξιωματούχους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, χάρη στους οποίους πέτυχαν τη μετακίνησή τους στο νησί, αλλά και με επιχειρηματίες που έχουν απασχολήσει τις διωκτικές αρχές για την παράνομη δράση τους.

Κι ενώ το πλωτό παλάτι ονόματι «Opera» ιδιοκτησίας Άραβα μεγιστάνα και αξίας 400 εκατομμυρίων ευρώ αγκυροβόλησε στο νησί της Μυκόνου, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα, στην στεριά είχαμε νέες συλλήψεις.

Αν και Πρωτομαγιά στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. πέρασαν χειροπέδες σε 5 εργάτες αλλά και τον 71 ετών ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στην θέση Λούλος Καλαφάτη για παράνομες οικοδομικές εργασίες.

«Αυτό θα πει θράσος και αλαζονεία αυτής της, όπως κάποιοι τη λένε, μαφίας της Μυκόνου ή το παρακράτος της Μυκόνου» δηλώνει ο δικηγόρος, Στέλιος Γκαρίπης.

Κι ενώ λίγο, πολύ αυθαίρετα συναντά κανείς σε όλη την επικράτεια, στο νησί της Μυκόνου έγινε το απίστευτο, γυναίκα αστυνομικός καταγγέλλεται πως έχει βίλα στο νησί με μεγάλες αυθαιρεσίες και πισίνες που υπερβαίνουν τα 500 τετραγωνικά μέτρα.

«Πριν λίγα χρόνια είχα κάνει επώνυμη καταγγελία για την εφοριακό του νησιού, που επίσης είχε αυθαίρετο. Της βεβαιώθηκε το πρόστιμα και σβήστηκε το πρόστιμο» αποκαλύπτει ο Στέλιος Γκαρίπης.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με την αυθαίρετη βίλα της αστυνομικού είναι στην διάθεση της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων. Αυτά όμως που πρέπει να απαντηθούν είναι:

– πώς κατάφερε μία αστυνομικός να αποκτήσει πολυτελή βίλα με απίστευτη θέα και σε καλή τοποθεσία λίγο έξω από το Νέο Λιμάνι της Μυκόνου.

– πώς αποκτήθηκε αυτή η περιούσια, αν προέρχεται από εισοδήματα συγγενή της και αν αυτά αποδεικνύονται από τις φορολογικές δηλώσεις

– και αν η θέση που υπηρετεί στο Σώμα συσχετίζεται με την επιτήρηση των παράνομων πάρτι, την επιβολή προστίμων στα νυχτερινά κέντρα και τα beach bars.

«Ορισμένες φορές να ξέρετε είναι συμμέτοχη και η Αστυνομία. Έχει δημιουργηθεί όλο αυτό το σύστημα που να επιτρέπει και να καλύπτει όλο αυτό το πράγμα», δηλώνει επιχειρηματίας του νησιού.

«Έχουμε και άλλη μία σύλληψη αστυνομικού που ήταν τσιλιαδόρου, έχουμε συλλήψεις ενός Ρουμάνου και ενός Αιγύπτιου. Έχουμε την αστυνομικό με αυθαίρετη βίλα η οποία είναι πάρα πολύ επουσιώδης σε σχέση με το κύκλωμα που δρα», αναφέρει ο δικηγόρος.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA