(EuroLeague) Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 71-72: Το απίθανο τρίποντο του Σλούκα στην εκπνοή που «ξέρανε» τους Τούρκους και η απίστευτη περιγραφή... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

(EuroLeague) Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 71-72: Το απίθανο τρίποντο του Σλούκα στην εκπνοή που «ξέρανε» τους Τούρκους και η απίστευτη περιγραφή... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του τρίτου αγώνα στην Τουρκία με την Φενέρμπαχτσε, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την μεγάλη νίκη με 71-72 χάρη σε ένα buzzer beater τρίποντο του Κώστα Σλούκα...

Με μία ηγετική εμφάνιση σε όλο το ματς, ο Κώστας Σλούκας οδήγησε τον Ολυμπιακό στην ανατροπή στα τελευταία λεπτά, αλλά ήταν και αυτός που έκρινε τον αγώνα υπέρ της ομάδας του.

Πλέον ο Ολυμπιακός προηγείται (2-1) και την Παρασκευή (05-05-2023, ώρα 20:45) αν κερδίσει ξανά παίρνει από τώρα την πρόκριση, με τις τρεις νίκες που απαιτούνται, στο Final Four της EuroLeague 2023 που θα πραγματοποιηθεί φέτος στη Λιθουανία το διήμερο 19 - 21 Μαϊου 2023, ειδάλλως αν ηττηθεί θα έχουμε και 5ο αγώνα (τελευταίος) στο ΣΕΦ όπου θα κριθεί εκεί η πρόκριση.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με το φοβερό νικητήριο τρίποντο του Σλούκα στην εκπνοή:

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA