Οργή και απογοήτευση στον Παναθηναϊκό: Μετάνιωσε (αργά) που δέχτηκε να αγωνιστεί στο Φάληρο με 17 κρούσματα - Γιοβάνοβιτς: «Σιχαίνομαι τον εαυτό μου με αυτή τη χώρα, δόθηκε μόνο μία μέρα αναβολή, είναι απανθρωπιά αυτό...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Οργή και απογοήτευση στον Παναθηναϊκό: Μετάνιωσε (αργά) που δέχτηκε να αγωνιστεί στο Φάληρο με 17 κρούσματα - Γιοβάνοβιτς: «Σιχαίνομαι τον εαυτό μου με αυτή τη χώρα, δόθηκε μόνο μία μέρα αναβολή, είναι απανθρωπιά αυτό...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αν και οι «πράσινοι» είχαν 17 ποδοσφαιριστές με κορονοϊό η ΕΠΟ και η Super League έδωσαν μία μέρα αναβολή και ο αγώνας με τον Ολυμπιακό, που ήταν να γίνει την Κυριακή έγινε την Δευτέρα (08-05-2023), με τον Παναθηναϊκό να γνωρίζει την ήττα με 1-0 και να χάνει το πρωτάθλημα...

Όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού που είχαν κορονοϊό ανέλαβαν προσωπικά την απόφαση και την ευθύνη να αγωνιστούν παρά τον όποιο κίνδυνο που υπάρχει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, και ο Παναθηναϊκός το πλήρωσε τελικά που δέχτηκε να διεξαχθεί ο αγώνας, και τώρα οι «πράσινοι» παραδέχονται ότι έκαναν μεγάλο λάθος που κατέβηκε η ομάδα να αγωνιστεί.

Η απογοήτευση των παικτών του Παναθηναϊκού ήταν ιδιαίτερα εμφανή μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ενώ ο προπονητής της ομάδας Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη τύπου ανέφερε ότι σιχαίνεται τον εαυτό του με αυτή τη χώρα και τους υπευθύνους γιατί έγινε ένας από αυτούς, κάνοντας λόγο για απανθρωπιά και τεράστια κοροϊδία..., λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Με αυτή τη χώρα, τους υπευθύνους, αισθάνομαι άσχημα γιατί έγινα ένας από αυτούς. Δεν έχω αισθανθεί πιο άσχημα στη ζωή μου! Γιατί έπρεπε σε μία απάνθρωπη κατάσταση με όλους, Σούπερ Λιγκ και ΕΠΟ... με έβαλαν σε αυτήν την απανθρωπιά, να διαλέξω ανάμεσα στην υγεία των παικτών μου και τα όνειρά τους.

Σιχαίνομαι τον εαυτό μου! Αυτή η κοροϊδία που έγινε τις τελευταίες 4-5 μέρες, που μας δόθηκε μόνο μία μέρα! Ούτε να μπορέσουμε να κάνουμε κάποιον έλεγχο. Να επιλέξω να είμαι απάνθρωπος;

Να επιλέξω μεταξύ των ονείρων τους και της υγείας τους. Το χειρότερο είναι... πώς να σταθώ εγώ απέναντι στους παίκτες σήμερα και αύριο; Ήταν μία πρωτοφανής κατάσταση που στο τέλος δεν νοιάζεται κανείς.

Αλλά αυτό είναι τεράστια κοροϊδία. Πίστευα ότι το λογικό θα ήταν να κατανοήσουν το πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα. Το θεωρούσα πολύ προσβλητικό που μας δόθηκε μία μέρα. Πολύ προσβλητικό. Στοχευμένα προσβλητικό».

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA