ΣΥΡΙΖΑ: «Πυρά» από Δούρου και Παππά (που σάρωσαν σε ψήφους) κατά Παπαδημούλη - «Αηδιαστικές οι δηλώσεις του, είναι εκτός τόπου και χρόνου...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΣΥΡΙΖΑ: «Πυρά» από Δούρου και Παππά (που σάρωσαν σε ψήφους) κατά Παπαδημούλη - «Αηδιαστικές οι δηλώσεις του, είναι εκτός τόπου και χρόνου...» (ΦΩΤΟ)

Μετά την βαριά ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις 21 Μαΐου 2023 - «Πυρά» και σαφείς αποστάσεις από τις δηλώσεις του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη,- ο οποίος μετά την βαριά ήττα του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε θέμα ηγεσίας στην ουσία στο κόμμα τους-, από την Ρένα Δούρου και τον Νίκο Παππά που σάρωσαν με πάνω από 20.000 ψήφους ο έκαστος στις εκλογές και εξελέγησαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή 21 Μαΐου 2023 (σ.σ. ειδικά η επανεκλογή του Νίκου Παππά, που είχε καταδικαστεί αμετάκλητα πρόσφατα σε 2 χρόνια φυλάκιση, ήταν σαρωτική και η απάντηση του κόσμου απέναντι σε αυτή την καταδίκη ήταν ξεκάθαρη, με τον Νίκο Παππά να εκλέγεται πρώτος στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Νότιο Τομέα Αθηνών με 20.134 ψήφους αφήνοντας πίσω του «βαριά» ονόματα του ΣΥΡΙΖΑ)...

Συγκεκριμένα:

Η Ρένα Δούρου ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Δημήτρη Παπαδημούλη:

«Στην καλύτερη περίπτωση είναι αηδιαστικές οι δηλώσεις του, για να μην αποδώσω άλλα πολιτικά σχέδια... Αυτά δεν τιμούν ούτε την πορεία του ούτε το γεγονός ότι ο κόσμος τον έχει τιμήσει και τον έχει στείλει στην Ευρωβουλή αλλά κοντός ψαλμός αλληλούια θα τα πούμε και αυτά...»

Ο Νίκος Παππάς ανέφερε αργότερα για τον Δημήτρη Παπαδημούλη:

«Ο κόσμος περιμένει σοβαρότητα και όχι ανοησίες... Είναι μία πολιτική του άποψη που είναι τελείως άστοχη και εκτός τόπου και χρόνου. Ο Τσίπρας την έχει νικήσει τη Δεξιά στο παρελθόν ξανά και ξανά. Είναι μία προσωπικότητα με διεθνή εμβέλεια. Είναι ένας άνθρωπος που για τον ΣΥΡΙΖΑ τον ίδιο έχει χαρακτηριστικά ιδρυτή. Κατάφερε να κάνει το κόμμα από μικρό μεγάλο...»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA