Τσίπρας στο MEGA: «Για ποια δικαιοσύνη μου λέτε, τώρα σοβαρά μιλάτε; Χειραγωγήθηκε από τον Μητσοτάκη και αυτό δεν θα μείνει έτσι..., υπάρχούν οι ευρωπαϊκές δικαστικές αρχές» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τσίπρας στο MEGA: «Για ποια δικαιοσύνη μου λέτε, τώρα σοβαρά μιλάτε; Χειραγωγήθηκε από τον Μητσοτάκη και αυτό δεν θα μείνει έτσι..., υπάρχούν οι ευρωπαϊκές δικαστικές αρχές» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης που παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο», για την διεφθαρμένη ελληνική "δικαιοσύνη", με τους παρουσιαστές Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα την Κυριακή (30-04-2023)...
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το μέγα θέμα με την διεφθαρμένη ελληνική "δικαιοσύνη", που έχει πάρει ανεξέλεγκτες και παγκόσμιες διαστάσεις, κατηγόρησε προσωπικά ως υπεύθυνο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και συγκεκριμένα ότι είναι ο άνθρωπος που την χειραγωγεί.


ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: «Χειραγώγησε τη Δικαιοσύνη, αυτό λέω, αυτό εννοώ. Δεν θέλω να μιλήσω παρακάτω, η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Δεν τελείωσε. Θα έχει μέλλον αυτή η υπόθεση.»

Σ. ΓΚΑΝΤΩΝΑ: «Γνωρίζετε κάτι και το λέτε αυτό;»

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: «Τι να γνωρίζω; Τώρα σοβαρά μιλάτε; Είναι δυνατόν ο επικεφαλής του Αρείου Πάγου, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, αντί να προχωρήσει στη διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης, να θέτει εμπόδια στην Ανεξάρτητη Αρχή για να βγάλει τα στοιχεία και να βγάζει γνωμοδότηση ότι δεν έχει τη δυνατότητα η Ανεξάρτητη Αρχή, που είναι συνταγματικά είπε, αρμόδια, να επιτηρεί και να διασφαλίζει το απόρρητο των επικοινωνιών, να πάει στον πάροχο να βρει τα στοιχεία; Και βρέθηκαν τα στοιχεία, και πέρα από το Predator, παρακολουθούσαν μέσω της ΕΥΠ, τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, τον αρχηγό του 3ου κόμματος, τον Υπουργό, τον κ. Χατζηδάκη. Τα στοιχεία βρέθηκαν αυτά. Αντί να παρακολουθεί η ΕΥΠ τους εγκληματίες, παρακολουθούσε τους αντιπάλους του κ. Μητσοτάκη και τους υπουργούς του και τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων. Και μου λέτε τώρα ότι δεν υπάρχει χειραγώγηση της Δικαιοσύνης; Θα τρελαθούμε;»

Σ. ΓΚΑΝΤΩΝΑ: «Εγώ δεν σας είπα αυτό, σας ρώτησα αν έχετε στοιχεία για τη χειραγώγηση της Δικαιοσύνης.»

Ν. ΣΙΩΜΟΠΟΥΛΟΣ: «Και κάτι ακόμα: Πιστεύετε ότι αυτό γινόταν με εντολή Μητσοτάκη;»

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: «Όχι, γινόταν από την καθαρίστρια στο Μαξίμου... Τώρα σοβαρά μιλάμε; Έχετε καμιά αμφιβολία; Υπάρχει έστω ένας Έλληνας που να έχει αμφιβολία ως προς αυτό, ότι ο κ. Μητσοτάκης ήταν ο ιθύνων νους των παρακολουθήσεων; Της καταρράκωσης του κράτους δικαίου; Σε ποια χώρα ευρωπαϊκή θα μπορούσε να σταθεί ο κ. Μητσοτάκης μετά απ’ αυτό; Πείτε μου. Όχι ο κ. Μητσοτάκης, ένας πρωθυπουργός, οποιοσδήποτε. Στο διπλανό του δωμάτιο; Από τον ανιψιό του; Και έδωσε άδεια εξαγωγής του Predator; Άδεια εξαγωγής του κακόβουλου λογισμικού του υπουργείου Εξωτερικών; Να εξάγουμε καινοτομία και νεοφυή επιχειρηματικότητα; Το κακόβουλο λογισμικό;

Κοιτάξτε, αυτή η ιστορία δεν θα κλείσει. Και δεν θα κλείσει για έναν πολύ απλό λόγο: Ότι η Ελλάδα είναι μια ευρωπαϊκή χώρα στον πυρήνα της Ευρώπης. Και Ευρώπη δεν σημαίνει μόνο δημοσιονομικοί κανόνες, Ευρώπη σημαίνει και κράτος δικαίου. Το ότι είμαστε στην Ευρώπη, σημαίνει ότι ακολουθούμε κάποιους κανόνες.

Το ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει εξασφαλίσει ένα πλαίσιο ασυλίας στην Ελλάδα, δεν είναι η ώρα να το συζητήσουμε αυτό πώς το κατάφερε, σε σχέση με την κριτική που του ασκείται στο δημόσιο λόγο, δεν σημαίνει ότι έχει καταφέρει να κάνει την Ελλάδα μια τριτοκοσμική χώρα. Υπάρχει η Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η οποία έχει προχωρήσει πάρα πολύ την έρευνα, υπάρχουν και αρμόδιες δικαστικές αρχές σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

ΒΙΝΤΕΟ - ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ MEGA:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA