Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι στη Κω - Εντοπίστηκε νεκρή και σε προχωρημένη σήψη η 27χρονη Πολωνέζα - Ήταν μέσα σε σακούλα και σε χωράφι του νησιού (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι στη Κω - Εντοπίστηκε νεκρή και σε προχωρημένη σήψη η 27χρονη Πολωνέζα - Ήταν μέσα σε σακούλα και σε χωράφι του νησιού (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγικό επίλογο -και αναμενόμενο για πολλούς- είχε η υπόθεση με την 27χρονη Anastazja Rubinska από την Πολωνία, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στην Κω από τις 12 Ιουνίου 2023... (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ τις προηγούμενες σχετικές αναρτήσεις για την υπόθεση)...

Αρχικά την Κυριακή (18-06-2023) έγινε γνωστό ότι η μητέρα και ο σύντροφος της αποφάσισαν να προσλάβουν Πολωνούς ιδιωτικούς ντετέκτιβ για να την ψάξουν.

Παράλληλα στο νησί έχει σπεύσει εδώ και λίγες μέρες επίσης και Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών από την Ασφάλεια Αττικής καθώς υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια...

Το απόγευμα της ίδιας μέρας η 27χρονη εντοπίστηκε νεκρή κοντά στην περιοχή Αλυκή του νησιού. Για την ακρίβεια βρέθηκε η σορός της σε προχωρημένη σήψη, και ήταν ένα από τα σημεία που είχε εντοπιστεί το στίγμα του κινητού της και έχει απόσταση 1 χλμ από σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, ο οποίος ήδη έχει συλληφθεί εδώ και λίγα 24ωρα αλλά αρνείται από την πρώτη στιγμή ότι έκανε κακό στην 27χρονη. Ο 32χρονος την Δευτέρα (19-06-2023) θα περάσει την πόρτα του Ανακριτή για να απολογηθεί αλλά ενδέχεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία.

Το σημείο που εντοπίστηκε η σορός της 27χρονης έχει χόρτα και άχυρα κάτι που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι τα ρούχα του 32χρονου είχαν άχυρα και χόρτα, κάτι που θεωρείται ιδιαίτερα επιβαρυντικό στοιχείο για τον ίδιο και τα στοιχεία αρχίζουν να "κουμπώνουν".

Σύμφωνα με πληροφορίες επίσης το μισό της σώμα από τη μέση και πάνω εντοπίστηκε μέσα σε σακούλα και η σορός της παραμένει στο σημείο για να ληφθούν αποτυπώματα, dna, κ.α.

Το σημείο που βρέθηκε η σορός της 27χρονης Πολωνέζας:

Δεύτερο άτομο στο «κάδρο» των ερευνών...

Πέραν του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού, ερευνάται και ο ρόλος του Πακιστανού συγκάτοικου του. Υλικό από κάμερες ασφαλείας από διπλανές κατοικίες δείχνουν τον 32χρονο να μπαίνει με την 27χρονη στο σπίτι του. Ωστόσο, ο συγκάτοικός του υποστήριξε στο κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής, που έχει σπεύσει στο σημείο, ότι ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο, με την αστυνομία να πιστεύει ότι λέει ψέματα.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA