Νίκος Παππάς για τη νέα ηγεσία του Αρείου Πάγου: «Θα προκαλούσε μόνο γέλιο αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνο για την Δημοκρατία, θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε στην εργαλειοποίηση της Δικαιοσύνης...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Νίκος Παππάς για τη νέα ηγεσία του Αρείου Πάγου: «Θα προκαλούσε μόνο γέλιο αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνο για την Δημοκρατία, θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε στην εργαλειοποίηση της Δικαιοσύνης...»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του βουλευτή, πρώην Υπουργού και υποψήφιου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά που εστάλη στο EviaZoom.gr:

«Θα προκαλούσε μόνο γέλιο αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνο για τη Δημοκρατία το εξόφθαλμο πολιτικο-δικαστικό "δούναι και λαβείν", που εξ αρχής γνωρίζαμε και σήμερα έγινε πραγματικότητα.

Οι τοποθετήσεις των κ.κ. Κλάπα και Αδειλίνη στις θέσεις της Προέδρου και της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, αντίστοιχα, μας επιβεβαίωσαν.

Οι πρωταγωνιστές του Ειδικού Δικαστηρίου για τις τηλεοπτικές άδειες προήχθησαν, υπερπηδώντας μάλιστα (στην περίπτωση της κυρίας Κλάπα) πολλούς αρχαιότερους και αξιολογότατους Αρεοπαγίτες.

Η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου και οι προαγωγές τους έχουν, προφανώς, ισχυρή πολιτική συσχέτιση.

Είναι, πλέον, όλοι εκτεθειμένοι.

Τους ενημερώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε το δημόσιο συμφέρον και να αντιστεκόμαστε στην εργαλειοποίηση της Δικαιοσύνης». 

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ