Σερβιτόρος στην Ρόδο: «Παίρνει 3.000 ευρώ το μήνα...» τονίζει ο ιδιοκτήτης του beach bar - «Δεν εντοπίστηκε κάποια παράβαση...», λέει ο Άδωνις (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Σερβιτόρος στην Ρόδο: «Παίρνει 3.000 ευρώ το μήνα...» τονίζει ο ιδιοκτήτης του beach bar - «Δεν εντοπίστηκε κάποια παράβαση...», λέει ο Άδωνις (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το περιστατικό που εκτυλίχθηκε σε beach bar στην Ρόδο, όπου εργαζόμενος σερβιτόρος φαίνεται να κολυμπάει για να σερβίρει τους πελάτες...

Ο ιδιοκτήτης του beach bar υποστηρίζει πως το βίντεο αυτό έχει τραβηχτεί από ανταγωνιστή του και πως εδώ και 27 χρόνια, κανείς δεν τον έχει καταγγείλει. Αναφερόμενος δε στο βίντεο, είπε πως αυτό είναι ένα μεμονωμένο γεγονός που ο εργαζόμενος το έκανε «για να πάρει τα «τυχερά» του».

«Πέντε χρόνια είναι ο πιτσιρικάς εργαζόμενος μου»

«Είμαι επιχειρηματίας 27 χρόνια και ποτέ μου δεν είχα ούτε μία καταγγελία. Όλοι ζητούν να έρθουν και να δουλέψουν στα μαγαζιά μου, γιατί ξέρουν ότι και πληρώνω καλά και το κλίμα συνεργασίας είναι πολύ καλό. Είναι δυνατόν να κάνει κάτι τέτοιο με το ζόρι ο εργαζόμενος;», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Πέντε χρόνια είναι ο πιτσιρικάς εργαζόμενός μου. Είναι ένα μεμονωμένο γεγονός και το έκανε για να πάρει τα «τυχερά» του (φιλοδώρημα). Το παιδί αυτό παίρνει μισθό 3.000 ευρώ το μήνα και εάν ο πελάτης του έταξε γερό πουρμπουάρ, μπήκε για να το πάρει. Η στολή αυτή είναι αδιάβροχη ,αλλά γνωρίζω ότι το βίντεο το δημοσίευσε ψεύτικο προφίλ ανταγωνιστή που ήθελε να μου κάνει κακό και να στιγματιστεί η επιχείρησή μου».

Τι είπε για τα τραπεζάκια

Όσον αφορά στο κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας που διενήργησε έλεγχο, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης δήλωσε: «Ήρθαν το απόγευμα εδώ 10 επιθεωρητές και τα βρήκαν όλα νόμιμα και έλεγχοι έχουν γίνει από το λιμενικό και δεν βρήκαν καμία παράβαση στη νομοθεσία.

Στην ίδια γραμμή και ο Άδωνις Γεωργιάδης ...που είχε κάνει παρέμβαση

«Στείλαμε κλιμάκιο στην επιχείρηση σε λιγότερο από 1 ώρα. Ο έλεγχος έγινε εξονυχιστικά μέχρι το απόγευμα. σε αυτή την επιχείρηση δεν διαπιστώθηκαν παραβάσεις. Η σχετική εικόνα που βλέπουμε εμένα προσωπικά, δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν προσκρούει σε κάποια κείμενη διάταξη που θα μπορεί η Επιθεώρηση Εργασίας να βάλει πρόστιμο για το συγκεκριμένο θέμα. Ο δε υπάλληλος φέρεται να είναι υπέρ αυτής της πρακτικής, λόγω των φιλοδωρημάτων. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κείμενη διάταξη που να περιγράφει αυτό που βλέπουμε στην εικόνα μας» τόνισε ο νέος Υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο MEGA.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ