Εύβοια - Φρικτός επίλογος! Κατασπαράχθηκε από αγριογούρουνα ο 58χρονος αγνοούμενος συνταξιούχος πυροσβέστης από την Αμφιθέα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Εύβοια - Φρικτός επίλογος! Κατασπαράχθηκε από αγριογούρουνα ο 58χρονος αγνοούμενος συνταξιούχος πυροσβέστης από την Αμφιθέα (ΦΩΤΟ)

Φρικτός επίλογος στην εξαφάνιση του 58χρονου Απόστολου Κατσανά, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το Σάββατο 22 Ιουλίου 2023 όταν έφυγε από το σπίτι του στην περιοχή Αμφιθέα του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων...

Όπως είχε γράψει το EviaZoom.gr, εκείνη την ημέρα ο συνταξιούχος πυροσβέστης είχε φύγει πεζός για να πάει στο χωριό Καθενοί. Έκτοτε, δεν έχει δώσει σημεία ζωής και γίνονταν έρευνες για τον εντοπισμό του, καθώς η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο σύμφωνα και με το Silver Alert που είχε εκδοθεί.

Τελικά, 20 μέρες μετά, και συγκεκριμένα λίγο πριν τις 8:00 το πρωί του Σαββάτου (12-08-2023), η σορός του εντοπίστηκε τυχαία σε δασώδη περιοχή της Αμφιθέας από ρετσινάδες του χωριού και το θέαμα που αντίκρισαν ήταν μακάβριο, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις μαρτυρίες στο EviaZoom.gr, ο 58χρονος φέρεται να κατασπαράχθηκε από ζώα και μάλιστα από αγριογούρουνα όπως περιγράφουν οι ρετσινάδες.

Το Silver Alert που είχε εκδοθεί για την εξαφάνιση του: 

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ