Παρακμή δίχως τέλος! 200 Δήμοι εντάχθηκαν στο GOV.GR, εκτός παραμένει ο Δήμος Χαλκιδέων της Βάκα - Η επίσημη ανακοίνωση του αρμόδιου Υπουργείου και το καυστικό σχόλιο του Γιώργου Σπύρου (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Παρακμή δίχως τέλος! 200 Δήμοι εντάχθηκαν στο GOV.GR, εκτός παραμένει ο Δήμος Χαλκιδέων της Βάκα - Η επίσημη ανακοίνωση του αρμόδιου Υπουργείου και το καυστικό σχόλιο του Γιώργου Σπύρου (ΦΩΤΟ)

Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανακοίνωσε την Παρασκευή (11-08-2023) ότι 200 Δήμοι πλέον έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν ψηφιακές υπηρεσίες στους δημότες τους μέσα από το σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον των Θυρίδων του GOV.GR, με τον Δήμο Χαλκιδέων να παραμένει εκτός σε αντίθεση μάλιστα με άλλους μικρότερους Δήμους ακόμα και της Εύβοιας, οι οποίοι ήδη έχουν ήδη ενταχθεί στο GOV.GR...

Πρόκειται για ένα ακόμη ηχηρό «ράπισμα» για την δημοτική αρχή της Βάκα, λίγους μήνες μάλιστα πριν τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Δείτε ΕΔΩ τη λίστα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης με τους 200 Δήμους της χώρας που βρίσκονται στο GOV.GR

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων Γιώργος Σπύρου σχολίασε, μεταξύ άλλων, για το θέμα:

«Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι 200 Δήμοι απ’ όλη τη χώρα που εντάχθηκαν στο gov.gr (https://aitiseis-dhmoi.services.gov.gr/dhmoi/) για την ψηφιακή μεταρρύθμιση.

Η ζωή και η εξυπηρέτηση των δημοτών γίνεται ευκολότερη μειώνεται η γραφειοκρατία και ενισχύεται η διαφάνεια. 

Ο Δήμος Χαλκιδέων όμως απουσιάζει από τον κατάλογο, γιατί προφανώς κατάφερε να μείνει πάλι έξω και μακριά από τις εξελίξεις».

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ