Λίλιαν Ζλακώνη στο EviaZoom.gr: «Η νίκη του Γιώργου Σπύρου θα είναι προπάντων ελπίδα για αυτή την πόλη και ολόκληρο τον Δήμο Χαλκιδέων...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Λίλιαν Ζλακώνη στο EviaZoom.gr: «Η νίκη του Γιώργου Σπύρου θα είναι προπάντων ελπίδα για αυτή την πόλη και ολόκληρο τον Δήμο Χαλκιδέων...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο EviaZoom.gr μίλησε η πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Χαλκιδέων Λίλιαν Ζλακώνη, η οποία, όπως είπε, δεν θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 αλλά στηρίζει για Δήμαρχο Χαλκιδέων τον Γιώργο Σπύρου, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Αναμενόμενο να έχει τόσο κόσμο... Ο κόσμος πιστεύει στον Γιώργο Σπύρου, πιστεύει ότι πρέπει να αλλάξει ότι άσχημο σε αυτή την πόλη, πιστεύει ότι πρέπει να αλλάξει η απραξία και επιτέλους να αναδειχθούμε σαν πόλη... Εμπιστεύομαι τον Γιώργο Σπύρου, δεν είμαι υποψήφια αλλά δουλεύω σαν να είμαι μέσα στην ψυχή και την καρδιά του συνδυασμού. Εύχομαι καλή επιτυχία πρώτα στον αρχηγό μας και μετά σε όλους τους άλλους που θα τον αναδείξουν... Είναι συνδυασμός νίκης και προπάντων ελπίδα για αυτή την πόλη...»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί, κατά την διάρκεια της μεγαλειώδης συγκέντρωσης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Δημοτικής Κίνησης «ΑΜΕΣΑ - ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» στο κέντρο της Χαλκίδας, όπου έδωσε το «παρών»:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA