Αυτή είναι η ΕΛΑΣ - Νέα αλητεiα χωρίς όρια: Δεκάδες ΜΑΤ και πάνοπλοι αστυνομικοί έκαναν βίαιη έξωση σε 74χρονη ανάπηρη και τον ανάπηρο γιο της για 17.000 ευρώ χρέος σε fund (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Αυτή είναι η ΕΛΑΣ - Νέα αλητεiα χωρίς όρια: Δεκάδες ΜΑΤ και πάνοπλοι αστυνομικοί έκαναν βίαιη έξωση σε 74χρονη ανάπηρη και τον ανάπηρο γιο της για 17.000 ευρώ χρέος σε fund (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κινητοποίηση δυνάμεων της αστυνομίας λες και είχαν να αντιμετωπίσουν εγκληματική οργάνωση και όχι δύο ανάπηρους πολίτες που βρέθηκαν στο δρόμο...

Άλλη μία επίδειξη της κυβερνητικής αναλγησίας, παραμονές Χριστουγέννων, αυτή τη φορά στα Πετράλωνα Αττικής.

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης (19-12-2023), δυνάμεις των ΜΑΤ και πάνοπλοι αστυνομικοί με full face παρατάχθηκαν λες και θα αντιμετωπίσουν εγκληματίες, συμμετέχοντας στην επιχείρηση έξωσης οικογένειας αναπήρων.

Στο σημείο παρατάχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ώστε να πετάξουν έξω από το σπίτι τους μία 74χρονη και τον 58χρονο γιο της για χρέος 17.000 σε fund, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

Στη γειτονιά συγκεντρώθηκε πλήθος πολιτών οι οποίοι προσπάθησαν να εμποδίσουν την επίδειξη της νέας κυβερνητικής αναλγησίας. Οι πολίτες προσπάθησαν να δημιουργήσουν κλοιό ώστε να μην αποχωρήσει από το σημείο τον χώρο το βαν στο οποίο τοποθετήθηκαν τα υπάρχοντα της οικογένειας.

Τότε τα ΜΑΤ απάντησαν σπρώχνοντας και χτυπώντας κατοίκους.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA