Επεισόδια Ρέντη: Μέσα σε κλίμα τρομοκρατίας τον μετέφεραν στην Ανακρίτρια και προφυλακίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες ο 18χρονος που κατηγορείται ότι έριξε την φωτοβολίδα στο 31χρονο ματατζή που χαροπαλεύει (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Επεισόδια Ρέντη: Μέσα σε κλίμα τρομοκρατίας τον μετέφεραν στην Ανακρίτρια και προφυλακίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες ο 18χρονος που κατηγορείται ότι έριξε την φωτοβολίδα στο 31χρονο ματατζή που χαροπαλεύει (ΦΩΤΟ)

Τον δρόμο προς τη φυλακή πήρε ο 18χρονος που κατηγορείται για τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου ματατζή - αστυνομικού στα επεισόδια στου Ρέντη, μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια του Πειραιά...

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο νεαρός ζήτησε να υπαχθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, μετά από απειλές που δέχθηκε η οικογένειά του, όμως το αίτημά του απορρίφθηκε, καθώς όπως του είπαν, είναι κατηγορούμενος και κρίθηκε ότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις.

Κατά την απολογία του ο 18χρονος υποστήριξε ξανά η φωτοβολίδα που χτύπησε τον 31χρονο ματατζή δεν προήλθε από εκείνον. Μάλιστα είπε ότι εκείνη την ώρα είδε και άλλη μια φωτοβολίδα να κατευθύνεται προς τις αστυνομικές δυνάμεις. Φέρεται να υποστήριξε, επίσης, ότι δεν είχε χρησιμοποιήσει άλλη φορά τέτοιου είδους βεγγαλικό.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA