Τα ...έψαλλαν σε Μητσοτάκη, Κασσελάκη, Ανδρουλάκη, Σακελλαροπούλου και τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Τα ...έψαλλαν σε Μητσοτάκη, Κασσελάκη, Ανδρουλάκη, Σακελλαροπούλου και τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τα ...έψαλλαν και τα ...άκουσαν την παραμονή των Χριστουγέννων (24-12-2023) - Δείτε τις ανακοινώσεις που εστάλησαν στο EviaZoom.gr...

- Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε οικογενειακώς τα κάλαντα των Χριστουγέννων, αλλά και αυτοσχέδιες μαντινάδες από γυναίκες από Καστελόριζο οι οποίες ήταν ντυμένες με παραδοσιακές φορεσιές.

- Στη Κουμουνδούρου, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ άκουσε τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα ο Στέφανος Κασσελάκης, που συνοδευόταν από τον Τάιλερ Μακμπέθ και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, από τον Σύλλογο «Δικταίοι Καστρινοί», μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αντάλλαξε δώρα με τους χορευτές και τους οργανοπαίκτες. Του έδωσαν ένα καλάθι με κρητικά προϊόντα και εκείνος τους μοίρασε χειροποίητα γούρια φτιαγμένα από πωλητές του περιοδικού δρόμου «Σχεδία».

- O Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, υποδέχτηκε στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη τον χορευτικό όμιλο «Αορείτες» από το Ηράκλειο Κρήτης, που έχουν κάνει πράξη τη συμπερίληψη ενώνοντας τις δεξιότητες στον χορό παιδιών και με αναπτυξιακές διαταραχές ή κινητικά προβλήματα. Επίσης τα τσακώνικα κάλαντα των Χριστουγέννων είπαν στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής τα μέλη της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

- Kάλαντα από συλλόγους και φορείς άκουσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Στο Προεδρικό Μέγαρο παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, η μπάντα των ενόπλων δυνάμεων και ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης, οι οποίοι χόρεψαν και πεντοζάλι. Τα παιδιά της χορωδίας Rosarte είπαν θρακιώτικα κάλαντα. Τα κάλαντα τραγούδησαν επίσης τόσο οι «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο» όσο και μαθητές Ρομά.

- Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδας είπε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην τσακώνικη διάλεκτο, καθώς και άλλα παραδοσιακά γιορτινά τραγούδια, στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων, στην έδρα της ΚΕ του Κόμματος στον Περισσό. Στη συνέχεια χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς της Αρκαδίας και της χώρας μας και αντάλλαξαν δώρα.

ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA