Δολοφονία Κατσουρή - Επεισόδια Νέα Φιλαδέλφεια: Επέστρεψαν ήδη στη Κροατία που πανηγυρίζει! Αποφυλακίστηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι από τις ελληνικές φυλακές και οι 105 Κροάτες χούλιγκαν που παρέλασαν όλη την Ελλάδα ανενόχλητοι και αργότερα είχαν συλληφθεί και προφυλακιστεί, 7 από αυτούς ήταν στις Φυλακές Χαλκίδας - «Ξαφνικά ως δια μαγείας έπαψαν να είναι κατηγορούμενοι και αποφυλακίστηκαν...», λέει οργισμένος ο δικηγόρος της οικογένειας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Δολοφονία Κατσουρή - Επεισόδια Νέα Φιλαδέλφεια: Επέστρεψαν ήδη στη Κροατία που πανηγυρίζει! Αποφυλακίστηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι από τις ελληνικές φυλακές και οι 105 Κροάτες χούλιγκαν που παρέλασαν όλη την Ελλάδα ανενόχλητοι και αργότερα είχαν συλληφθεί και προφυλακιστεί, 7 από αυτούς ήταν στις Φυλακές Χαλκίδας - «Ξαφνικά ως δια μαγείας έπαψαν να είναι κατηγορούμενοι και αποφυλακίστηκαν...», λέει οργισμένος ο δικηγόρος της οικογένειας

Το φιάσκο ολοκληρώθηκε και επίσημα - Ελεύθεροι είναι πλέον και οι 105 Κροάτες χούλιγκαν, οι οποίοι είχαν προφυλακιστεί το περασμένο καλοκαίρι με απόφαση των αρμοδίων Ανακριτικών και Εισαγγελικών αρχών, κατηγορούμενοι για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή...

Με ανακριτική διάταξη έγιναν δεκτές όλες οι αιτήσεις αποφυλάκισης που είχαν υποβάλει οι κατηγορούμενοι Κροάτες, οι οποίοι μετά τις απολογίες τους είχαν κριθεί προφυλακιστέοι.

Και οι 105 αφέθηκαν ελεύθεροι και έχουν επιστρέψει ήδη στη Κροατία κάτι που ζητούσε επιτακτικά ο Πρόεδρος της Κροατίας από την πρώτη στιγμή που είχαν συλληφθεί, κάνοντας λόγο για βεντέτα Κροατίας - Ελλάδας αν δεν αφεθούν ελεύθεροι.

Οργισμένη ανακοίνωση από τον δικηγόρο της οικογένειας Κατσουρή... 

O δικηγόρος της οικογένειας του αδικοχαμένου οπαδού της ΑΕΚ, εξέφρασε με αιχμηρή δήλωσή του την οργή των οικείων του Μιχάλη Κατσούρη για το γεγονός ότι αποφυλακίστηκαν όλοι οι Κροάτες χούλιγκαν τονίζοντας τα εξής σε ανακοίνωση του:

«Οι κατηγορούμενοι που προφυλακίστηκαν ως ύποπτοι φυγής και τέλεσης νέων αδικημάτων “ως δια μαγείας” μετά από τέσσερις μήνες χωρίς να έχει προκύψει κάποιο νέο στοιχείο, ξαφνικά έπαψαν να είναι και αποφυλακίζονται.

Προφανώς, αυτοί οι οποίοι ταξίδεψαν χιλιάδες χιλιόμετρα προκειμένου να εξοπλιστούν με πολεμοφόδια και να επιτεθούν με πρωτόγονη βιαιότητα σε όσους βρίσκονταν έξωθεν του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη για το θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη.

Φαίνεται πως στην περίπτωση της Νέας Φιλαδέλφειας δεν υπήρξε ούτε συνολική ευθύνη για το τραγικό συμβάν ούτε οργάνωση ούτε καθοδηγητές ούτε εξοπλισμός με πολεμοφόδια. Μόνο στο Ρέντη υπήρξε».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA