Χάος στο Βόλος - Ολυμπιακός 2-2: Η ΕΛ.ΑΣ έπνιξε με χημικά από οικογένειες μέχρι τους παίκτες, ζητούν την παραίτηση Οικονόμου - ΠΑΕ Ολυμπιακός για Κυβέρνηση και Αστυνομία: «Εγκληματική οργάνωση, διεφθαρμένο παρακράτος και μαφία...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χάος στο Βόλος - Ολυμπιακός 2-2: Η ΕΛ.ΑΣ έπνιξε με χημικά από οικογένειες μέχρι τους παίκτες, ζητούν την παραίτηση Οικονόμου - ΠΑΕ Ολυμπιακός για Κυβέρνηση και Αστυνομία: «Εγκληματική οργάνωση, διεφθαρμένο παρακράτος και μαφία...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Με επεισοδιακό φινάλε, που είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή του για μία ώρα λόγω επεισοδίων και χημικών μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού και της αστυνομίας, Βόλος και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο Πανθεσσαλικό, σε αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League που διεξήχθη την Κυριακή (03-12-2023)...

Τέσσερα γκολ, τρία πέναλτι, δύο αποβολές, ένα ακυρωθέν γκολ για χιλιοστά, 13(+1) λεπτά καθυστερήσεων στο πρώτο μέρος κι άλλα 8(+6) στο δεύτερο, διακοπή λόγω επεισοδίων ανάμεσα στην αστυνομία και τους οπαδούς του Ολυμπιακού, συνέθεσαν το απίθανο σκηνικό σε αυτό που φαντάζει ως το τελευταίο παιχνίδι του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο των Πειραιωτών.  «Να παραιτηθούν Οικονόμου και Κατσαφάδος – Ηθικοί αυτουργοί για τη συμπεριφορά της αστυνομίας στον Βόλο»

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο δόθηκε εντολή επέμβασης από διμοιρίες των ΜΑΤ εντός του γηπέδου στην πλευρά των οπαδών του Ολυμπιακού χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος.

Παράλληλα έγινε δυσανάλογη χρήση χημικών σε σχέση με την ένταση που δημιουργήθηκε από την εμφάνιση των ΜΑΤ, πνίγοντας το γήπεδο στα δακρυγόνα.

Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε προφανώς και επέβαλε την διακοπή του αγώνα ενώ από τύχη δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί ή κάτι χειρότερο αφού ο συνωστισμός που δημιουργήθηκε στις θύρες του γηπέδου με τους χιλιάδες οπαδούς και των δύο ομάδων να προσπαθούν να βγουν από το γήπεδο για να πάρουν αέρα ήταν μεγάλος.

Ακόμα και σε ποδοσφαιριστές χρειάστηκε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες με την παροχή οξυγόνου λόγω των χημικών.

Όπως τονίζεται από το in.gr για όλη αυτή την απαράδεκτη και επικίνδυνη συνθήκη που δημιουργήθηκε για χιλιάδες φιλάθλους εντός του γηπέδου, αποκλειστική ευθύνη φέρει η Ελληνική Αστυνομία και ο ίδιος ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου όπως και Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κωνσταντίνος Κατσαφάδος.

Δεν είναι δυνατόν η εξέλιξη ενός ποδοσφαιρικού αγώνα και ακόμα περισσότερο η σωματική ακεραιότητα χιλιάδων φιλάθλων που έχουν πληρώσει εισιτήριο για να δουν έναν αγώνα, να κρίνεται από την απόφαση ενός αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ.

Και για αυτή την κατάσταση την απόλυτη ευθύνη έχει ο αρμόδιος υπουργός Γιάννης Οικονόμου, οι οποίοι πρέπει να παραιτηθούν, τονίζεται στο δημοσίευμα.

Ολομέτωπη επίθεση σε Κυβέρνηση και Αστυνομία κάνει παράλληλα η ΠΑΕ Ολυμπιακός, κάνοντας λόγο για «εγκληματική οργάνωση, διεφθαρμένο παρακράτος και μαφία». Επίσης σε βίντεο που κυκλοφορεί, φαίνεται η στιγμή που αστυνομικός πετά ένα αντικείμενο προς την κερκίδα, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να αναφέρει πως ήταν χειροβομβίδα κρότου-λάμψης και κάνει λόγο για «εγκλήματα της ΕΛ.ΑΣ.».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από μία εγκληματική οργάνωση. Μία ομάδα ανθρώπων που λειτουργεί στα πρότυπα της μαφίας και έχει μοναδικό σκοπό να εξοντώσει τον Ολυμπιακό.

Σήμερα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η ΚΕΔ με εντολή της συμμορίας έστειλαν τους Παπαπέτρου και Γκορτσίλα να κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το Πρωτάθλημα. Συμπαραστάτες τα ανύπαρκτα Υπουργεία Αθλητισμού και Προστασίας του Πολίτη που έβαλαν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Το κράτος και οι δικαστικές αρχές που στο παρελθόν είχαν δείξει ιδιαίτερο ζήλο για την υποτιθέμενη κάθαρση του ποδοσφαίρου, διατάζοντας ακόμα και την παρακολούθηση των τηλεφώνων των μισών παραγόντων, σήμερα αδιαφορεί πλήρως δηλώνοντας ευθέως ότι δεν ασχολείται και έχοντας αφήσει το ποδόσφαιρο στη μαύρη μοίρα που το έβαλε η μαφία και το παρακράτος.

Το τι θα γίνει από εδώ και εμπρός είναι αβέβαιο. Η μαφία θα συνεχίζει το έργο της κάθε εβδομάδα με όπλο τους τη διαιτησία, τους βαρίστες, τους παρατηρητές, τις κροτίδες, τα δακρυγόνα κλπ, κλπ.

Πώς άραγε θα σταματήσει αυτό; Θα περιμένουμε την ακόμα μεγαλύτερη αντίδραση του κόσμου του Ολυμπιακού που βλέπει να τον προκαλούν καθημερινά;

Θα περιμένουμε μια ασύλληπτη τραγωδία για να ξυπνήσει η κυβέρνηση και να ασχοληθεί;

Εδώ και 3,5 χρόνια τουλάχιστον, πέντε εκατομμύρια κόσμος προκαλείται συστηματικά και ένα ξέσπασμα ήταν τουλάχιστον αναμενόμενο.

Και δυστυχώς με τα όργια που έχουν γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ίσως ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Πράγμα που κανείς μας δε θέλει και κατευνάζουμε διαρκώς την οργή του κόσμου!

Συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ. που κατάφερε να κάνει ποδοσφαιριστές και φιλάθλους να τρέχουν στ’ αποδυτήρια να σωθούν. Συγχαρητήρια στους άνδρες-ντροπή της ΥΜΕΤ που κρυμμένοι στις εξέδρες πέταξαν βόμβες κρότου λάμψης σε οικογένειες που έφευγαν μέσα σε πανικό.

Να συζητήσουμε για ποδόσφαιρο;

Σε ένα ματς που μας έχουν ακυρώσει 2 κανονικά γκολ και δεν μας έδωσαν τρία πέναλτι (22’, 59’, 81’) θέλετε να πούμε για ποδόσφαιρο; Εδώ κάποιοι θέλησαν να μην συνεχιστεί καν το ματς και να τιμωρηθούμε ακόμα μια φορά και πέταξαν δεκάδες δακρυγόνα.

Ντροπή σε όλους και πάνω απ’ όλα σε αυτούς που είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό το ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA