Μετά από 2,5 χρόνια! Θήβα: Απανωτές αποκαλύψεις για τον θάνατο του Οδυσσέα - Συγκάλυψη και απόκρυψη στοιχείων με δόλο από αστυνομία και τις τοπικές αρχές, εξαφάνισαν μέχρι και κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα - Έφυγε η δικογραφία με τα χίλια ζόρια και αναλαμβάνει το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Μετά από 2,5 χρόνια! Θήβα: Απανωτές αποκαλύψεις για τον θάνατο του Οδυσσέα - Συγκάλυψη και απόκρυψη στοιχείων με δόλο από αστυνομία και τις τοπικές αρχές, εξαφάνισαν μέχρι και κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα - Έφυγε η δικογραφία με τα χίλια ζόρια και αναλαμβάνει το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

«Πράγματα και θαύματα» αποκαλύφθηκαν από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή (01-12-2023) για την υπόθεση θανάτου του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου στη Θήβα Βοιωτίας μετά από ολόκληρα 2,5 χρόνια...

Την νύχτα της Δευτέρας 23 Αυγούστου 2021 στο 30ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου κοντά στο χωριό Ξηρονομή, ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος έχασε την ζωή του και η αστυνομία μαζί με τις τοπικές αρχές το θεώρησαν ατύχημα χωρίς να κάνουν την παραμικρή έρευνα.

Τα λάθη και οι παραλείψεις του τοπικού αστυνομικού τμήματος, η εξαφάνιση βασικών στοιχείων και πειστηρίων από το αυτοκίνητο του υπόπτου και η απουσία ουσιώδους έρευνας, προκαλούν την οργή συγγενών και φίλων του 46χρονου μουσικού.

Μετά από αγώνα και αιτήματα του δικηγόρου η δικογραφία έφυγε τελικά, με τα χίλια ζόρια μετά από 2,5 χρόνια από το Αστυνομικό Τμήμα Θήβας και την Εισαγγελία Θήβας, και την ανέλαβε αποκλειστικά το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ζησιμάτος, πρόκειται να καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά για παράβαση καθήκοντος για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος σε όλους όσους συγκάλυψαν την υπόθεση με δόλο, όπως τόνισε.

Η μαρτυρία – ντοκουμέντο στην εκπομπή

Η μάρτυρας, το μοιραίο για τον Οδυσσέα βράδυ, είδε τον ελιγμό του οχήματος στο αντίθετο ρεύμα, έναν άνθρωπο στο οδόστρωμα και ένα παπούτσι. «Τον άκουγα να βαριανασαίνει. Ήταν χτυπημένος πάρα πολύ».

Όπως λέει μέσα στο αυτοκίνητο που έκανε τον ελιγμό, ήταν ένα ζευγάρι με παιδί.

«Κανείς δεν του έδωσε πρώτες βοήθειες, τίποτα. Ο άνθρωπος ήταν κάτω στο δρόμο και δεν ξέραμε τι να τον κάνουμε. Αυτό το θυμάμαι πάρα πολύ καλά. Δεν θυμάμαι αν ήρθε πρώτα η αστυνομία και μετά το ασθενοφόρο. Είχαν δευτερόλεπτα διαφορά, αλλά την ώρα που έφτασαν, είχε σταματήσει να ζει». 

«Μου είπε να μην καταθέσω αυτά που είδα, κατέθεσα τελικά και η κατάθεση μου εξαφανίστηκε και δεν υπάρχει πουθενά…»

Η αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο «Τούνελ» για τα όσα διαδραματίστηκαν εκείνη την νύχτα με τον ύποπτο οδηγό και την σύζυγό του.

Η αστυνομία που έφτασε στο σημείο ζήτησε από την ίδια αλλά και από το ζευγάρι που επέβαινε στο αυτοκίνητο, να περιμένουν στην άκρη.

Η επιβάτης του ύποπτου οχήματος την πλησίασε και της είπε να μην καταθέσει στην αστυνομία ότι είχαν εμπλακεί σε αυτόν τον θάνατο.

«Τι είναι αυτά που μου λέτε; Ότι είδα θα το καταθέσω της είπα και έφυγε.»

Η κατάθεση της στις Αρχές της Θήβας, έγινε μήνες μετά και όλως περιέργως χάθηκε όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς του άτυχου Οδυσσέα.

Η μάρτυρας έδωσε δεύτερη κατάθεση στο Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και είναι καταπέλτης...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA