Φρίκη στο Μεσολόγγι: Η στιγμή που βρέθηκε η σορός του 31χρονου μέσα στον βάλτο από εκπαιδευμένο σκύλο - Σε σήψη και με τραύματα από καραμπίνα η σορός του - Προφυλακίστηκε ο κρεοπώλης που δεν ομολογεί το έγκλημα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Φρίκη στο Μεσολόγγι: Η στιγμή που βρέθηκε η σορός του 31χρονου μέσα στον βάλτο από εκπαιδευμένο σκύλο - Σε σήψη και με τραύματα από καραμπίνα η σορός του - Προφυλακίστηκε ο κρεοπώλης που δεν ομολογεί το έγκλημα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάλι καλά που δεν είχε την τύχη άλλων όπως του Μάριου... - Ολοκληρώθηκε ο αναμενόμενος τραγικός επίλογος στο θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, καθώς το βράδυ της Δευτέρας (22-01-2024) εντοπίστηκε από εκπαιδευμένο σκύλο (φωτο πάνω), έπειτα από 18 ημέρες ερευνών, η σορός του μέσα σε βάλτο και σε προχωρημένη σήψη στον Κάμπο Ευηνοχωρίου...

Η σορός του 31χρονου, η οποία εντοπίστηκε η μισή μέσα και η άλλη μισή έξω από τον βάλτο, φέρει τραύματα από κυνηγετικό όπλο στην πλάτη και στα πόδια.

Στον αέρα της εκπομπής «LIVE NEWS» και ενώ οι συγγενείς του αγνοούμενου περίμεναν έξω από τα δικαστήρια του Μεσολογγίου, έφτασε μία είδηση στην οικογένεια για το παιδί τους.

Η κραυγή της μητέρας του Μπάμπη ήταν διαπεραστική. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη στην περιοχή Ευαγγελίστρια, εκεί που είχαν εστιαστεί οι έρευνες τις τελευταίες ημέρες με τα εκπαιδευμένα σκυλιά.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η σορός έφερε τραύματα από καραμπίνα στην πλάτη και στα πόδια.

Προφυλακίστηκε στον Κορυδαλλό ο κρεοπώλης - Δεν ομολόγησε τη δολοφονία του 31χρονου

Την ίδια μέρα, την Δευτέρα (22-01-2023), προφυλακίστηκε και ο 50χρονος κρεοπώλης μετά από πολύωρη παραμονή στον Ανακριτή όπου βρισκόταν από τις 12:00 το μεσημέρι. Ο 50χρονος δεν ομολόγησε την πράξη του στον Aνακριτή, ενώ η προφυλάκισή του, μετά και τον εντοπισμό της σορού του 31χρονου ήταν αναμενόμενη.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA