Η πρώτη συνέντευξη του Πολυχρονόπουλου: «Δεν έχω παίξει ούτε 10 σεντς στον τζόγο με χρήματα του "Άλλου Ανθρώπου", ούτε ξέρω τι λέει το πόρισμα...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Η πρώτη συνέντευξη του Πολυχρονόπουλου: «Δεν έχω παίξει ούτε 10 σεντς στον τζόγο με χρήματα του "Άλλου Ανθρώπου", ούτε ξέρω τι λέει το πόρισμα...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρόσωπο των ημερών, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο δημιουργός της Κοινωνικής Κουζίνας «Άλλος Άνθρωπος», έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά την δημοσίευση του εισαγγελικού πορίσματος της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων της Οικονομικής Εισαγγελίας Αθηνών σε βάρος του ίδιου και κατά δύο συγγενών του για ξέπλυμα μαύρου χρήματος τουλάχιστον 600.000 ευρώ, απάτη και εγκληματική οργάνωση, παίζοντας τις δωρεές στον τζόγο...

Στην αποκλειστική του συνέντευξη στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου που μεταδόθηκε το βράδυ της Τρίτης (30-01-2024), ο Κώστας Πολυχρονόπουλος ανέφερε ότι δεν είναι εξαρτημένος από τον τζόγο, και ότι τα χρήματα που έπαιζε στον τζόγο δεν ήταν χρήματα της Κοινωνικής Κουζίνας «Άλλος Άνθρωπος», τονίζοντας ότι δεν έχει κληθεί ούτε για κατάθεση εως τώρα και ότι δεν έχει ιδέα τι αναφέρει το πόρισμα.

Σημειώνεται πάντως ότι μετά την δημοσίευση του πορίσματος από το «Πρώτο Θέμα», ο Κώστας Πολυχρονόπουλος διόρισε δύο δικηγόρους, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο Κώστας Πολυχρονόπουλος έχει χάσει 1,5 εκατομ. ευρώ στον τζόγο.

Παράλληλα ο Πολυχρονόπουλος έχει δηλώσει ότι θα απέχει πλέον από την διαχείριση της Κοινωνικής Κουζίνας «Άλλος Άνθρωπος» μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

ΒΙΝΤΕΟ - ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ:

 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

«Έπαιζε καθημερινά φρουτάκια και τυχερά παιχνίδια, έχει χάσει 1,5 εκατ. ευρώ...» - Οι μαρτυρίες και οι εξελίξεις για την υπόθεση Πολυχρονόπουλου - Τι απαντά ο ίδιος μέσω των δύο δικηγόρων του τονίζοντας ότι δεν έχει κληθεί καν για κατάθεση... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) 

«Ο Άλλος Άνθρωπος»: Πόρισμα - «φωτιά» από την Οικονομική Εισαγγελία! Ο Πολυχρονόπουλος κατηγορείται για «ξέπλυμα» μαύρου χρήματος άνω των 600.000 ευρώ, απάτη και εγκληματική οργάνωση - Έπαιζε τις δωρεές στον τζόγο (ΦΩΤΟ, ΕΓΓΡΑΦΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA