Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ, «μύδροι» και από τον Ανδρουλάκη για την δικαιοσύνη: «Ο Μητσοτάκης όπως συγκάλυψε τον ανιψιό του ξέπλυνε και την Εισαγγελέα Βασιλική Βλάχου και απαλλάχθηκε από τον Άρειο Πάγο, για ποια δικαιοσύνη μιλάμε; θα κληθούν σε ακρόαση αυτοί που την απάλλαξαν από τον Άρειο Πάγο...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ, «μύδροι» και από τον Ανδρουλάκη για την δικαιοσύνη: «Ο Μητσοτάκης όπως συγκάλυψε τον ανιψιό του ξέπλυνε και την Εισαγγελέα Βασιλική Βλάχου και απαλλάχθηκε από τον Άρειο Πάγο, για ποια δικαιοσύνη μιλάμε; θα κληθούν σε ακρόαση αυτοί που την απάλλαξαν από τον Άρειο Πάγο...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σφοδρή επίθεση προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Νίκος Ανδρουλάκης με αφορμή την πειθαρχική δίωξη της πρώην εισαγγελέως της ΕΥΠ, Βασιλικής Βλάχου, η οποία μπήκε στο αρχείο...

Ο Νίκος Ανδρουλάκης εξαπέλυσε σφοδρά πυρά προσωπικά στο Κυριάκο Μητσοτάκη αφήνοντας σαφείς αιχμές για συγκάλυψη των ευθυνών του ανιψιού του Γρηγόρη Δημητριάδη και της πρώην εισαγγελέως της ΕΥΠ που υπέγραψε την παρακολούθησή του.

«Έχει πει στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας ότι θα μπορούσε να παρακολουθήσει την πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αυτό το πρόσωπο σήμερα ο κ. Μητσοτάκης ξεπλένει, όπως ξέπλυνε και τον ανιψιό του».

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΞ ζητούν την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής η οποία θα πρέπει όπως σημειώνουν να ζητήσει να διαβιβαστεί η απόφαση αρχειοθέτησης πειθαρχικής δίωξης της Βασιλικής Βλάχου (πρώην εισαγγελέας ΕΥΠ και νυν Πειραιώς) όπως και η αιτιολογική έκθεση της νυν Εισαγγελέως που την αντικατέστησε.

Μάλιστα, ζητούν και την κλήση σε ακρόαση από την Επιτροπή της Προέδρου του Αρείου Πάγου όπως και των Αντιπροέδρων του Αρείου Πάγου που αποφάσισε την αρχειοθέτηση της δίωξης της Εισαγγελέως Βασιλικής Βλάχου.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA