Πάμπλουτοι ξένοι και Έλληνες, Αρχηγοί Κρατών αλλά και το όνομα του Παύλου Γλύξμπουργκ στη λίστα του παιδόφιλου Επστάιν - Ανενόχλητα τα Αμερικανικά ΜΜΕ διέρρευσαν τα πρώτα ονόματα, στην Ελλάδα όσοι αποκαλύπτουν φυλακίζονται ή δολοφονούνται λειτουργώντας χειρότερα και από την Τουρκία (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Πάμπλουτοι ξένοι και Έλληνες, Αρχηγοί Κρατών αλλά και το όνομα του Παύλου Γλύξμπουργκ στη λίστα του παιδόφιλου Επστάιν - Ανενόχλητα τα Αμερικανικά ΜΜΕ διέρρευσαν τα πρώτα ονόματα, στην Ελλάδα όσοι αποκαλύπτουν φυλακίζονται ή δολοφονούνται λειτουργώντας χειρότερα και από την Τουρκία (ΦΩΤΟ)

Τι συγκρίνουμε τώρα να μας πείτε και εύλογα, την Αμερική με την Ελλάδα που έχει μετατραπεί σε απόλυτη μπανανία της Ευρώπης και του κόσμου καθώς εδώ και χρόνια είναι τελευταία χώρα σε όλη την Ευρώπη στο Κράτος Δικαίου και στην Ελευθερία των Δημοσιογράφων και της Ελευθερίας του Τύπου και είναι πρωταθλήτρια στη διαφθορά;

Παγκόσμιο σεισμό έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση της λίστας από τα Αμερικανικά ΜΜΕ με τα ονόματα των επιφανών προσώπων που βρίσκονται στη λίστα του διαβόητου παιδόφιλου Τζέφρι Επστάιν που βρέθηκε νεκρός στο κελί του και απέδωσαν τον θάνατο του σε αυτοκτονία.

Το σκάνδαλο σχετικά με τις σεξουαλικές επαφές του Έπσταϊν με ανήλικα κορίτσια ξέσπασε το 2005. Το 2017, παραδέχτηκε την ενοχή του για το αδίκημα της πορνείας και όχι για πιο σοβαρά ομοσπονδιακά εγκλήματα. Φυλακίστηκε για 13 μήνες και καταγράφηκε ως δράστης σεξουαλικών αδικημάτων.

Ο Έπσταϊν συνελήφθη τελικά τον Ιούλιο του 2019 και προφυλακίστηκε, παρότι δήλωσε αθώος. Οι αρχές δεν δέχτηκαν το αίτημά του να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 100 εκατ. δολαρίων.

Πλήρωνε ανήλικα κορίτσια και τα κακοποιούσε

Σύμφωνα με την ποινική δίωξη από το εισαγγελικό γραφείο της Νέας Υόρκης, από το 2002 έως και το 2005 ο μεγιστάνας συνεργαζόταν με αριθμό ατόμων για να βρει τα θύματά του – συχνά ανήλικα κορίτσια, ακόμη και 14 ετών – και να τα οδηγήσει στο σπίτι του, όπου και τα κακοποιούσε.

Ο Έπσταϊν παρέσυρε τα ανήλικα κορίτσια στην έπαυλή του στη Νέα Υόρκη όπου, αφού τις ανάγκαζε να του κάνουν μασάζ, προχωρούσε σε άσεμνες πράξεις εις βάρος τους. Ο ίδιος ή συνεργάτες του πλήρωναν τα κορίτσια με μετρητά και σε περίπτωση που κάποιο από τα θύματά του τού γνώριζε κάποια άλλη ανήλικη, τότε πλήρωνε και τις δύο έως και 100 δολάρια.

Το 2008 είχε αποφύγει αντίστοιχη δίωξη, δηλώνοντας ένοχος για κατηγορίες περί πορνείας και καταδικάστηκε σε 13 μήνες φυλάκισης. Παράλληλα, το όνομά του προστέθηκε στο αρχείο των ατόμων που έχουν κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση και πλήρωσε αποζημίωση στα θύματά του, που αναγνωρίστηκαν από το FBI.

Ο θάνατός του στη φυλακή του Μανχάταν...

Ο θάνατος του Έπσταϊν στις 10 Αυγούστου 2017 στην ομοσπονδιακή φυλακή του Μανχάταν, μια από τις ασφαλέστερες των ΗΠΑ, προκάλεσε χείμαρρο ερωτημάτων και πυροδότησε θεωρίες συνωμοσίας.

Μολονότι οι Αρχές είχαν ανακοινώσει πως το περιστατικό αποδίδεται σε αυτοκτονία, λέγοντας πως ο 66χρονος απαγχονίστηκε μέσα στο κελί του, πολλοί υπαινίσσονταν πως ο Έπσταϊν δολοφονήθηκε για να προστατευθούν οι πολυάριθμες προσωπικότητες και οι άνδρες της εξουσίας με τους οποίους συγχρωτιζόταν.

Έπειτα από «μια επισταμένη εξέταση όλων των πληροφοριών, περιλαμβανομένων των αποτελεσμάτων της νεκροψίας, ο επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε σε σύντομη ανακοίνωση πως ο θάνατός του οφειλόταν σε «αυτοκτονία με απαγχονισμό».

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τα συμπεράσματα» της νεκροψίας, είχαν σπεύσει να δηλώσουν οι δικηγόροι του Τζέφρι Έπσταϊν σε ανακοίνωση που είχαν εκδόσει.

Ενώ ώρα με την ώρα η λίστα των ονομάτων που περιλαμβάνονται στη λίστα του παιδόφιλου Τζέφρι Επστάιν με νέα ηχηρά ονόματα καθώς η λίστα περιλαμβάνει συνολικά 1.971 ονόματα που δίνονται σταδιακά στη δημοσιότητα.

Στη συγκεκριμένη λίστα, η οποία δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από τις Αμερικανικές Εισαγγελικές Αρχές αλλά από τα αμερικανικά ΜΜΕ, υπάρχουν καταγεγραμμένα τηλέφωνα αρκετών επιφανών Ελλήνων πολιτών, μεταξύ των οποίων και αυτό του Παύλου Γλύξμπουργκ και της επενδυτικής εταιρείας του Ivory Capital Group.

Μεταξύ των ονομάτων και στην 23η σελίδα αναφέρεται το όνομα του Παύλου Γλύξμπουργκ μαζί με τον τίτλο και την προσφώνηση που χρησιμοποιεί, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εταιρεία Ivory Capital Group LLC που ίδρυσε το 1998 και αμερικανικοί αριθμοί τηλεφώνου.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Greece, MC & Pavlos

Hrh Prince Pavlos»Επίσης αναφέρεται και το όνομα της Πριγκίπισσας Όλγας με την ένδειξη (Ελλάδα) και ένα τηλέφωνο των ΗΠΑ αλλά και το όνομα του Δημήτρη Γουλανδρή επίσης με την ένδειξη (Ελλάδα) και τρία τηλέφωνα, δύο ΗΠΑ και ένα ενδεχομένως Μπαγκλαντές.

Τον συνολικό κατάλογο (με τη σελίδα 23) μπορείτε να την βρείτε ΕΔΩ

Παράλληλα στο 92σέλιδο «little black book» του Τζέφρι Έπσταϊν υπάρχουν τα στοιχεία επικοινωνίας και άλλων ισχυρών ελληνικών οικογενειών, όπως του Κωνσταντίνου Νιάρχου, του Δημήτρη Γουλανδρή, της Δήμητρας Λαλαούνη, της οικογένειας Μαυρολέων, αλλά και γόνων βασιλικών οίκων. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως κανένα από τα ονόματα των Ελλήνων που βρίσκονται στην ατζέντα του Έπσταϊν δεν περιλαμβάνεται στα δικαστικά έγγραφα της υπόθεσης.

Η λίστα Περιλαμβάνει συνολικά 1971 ονόματα που δίνονται σταδιακά στη δημοσιότητα...

Ωστόσο πρέπει να γίνει σαφές πως η αναφορά των ονομάτων στην λίστα δεν αποτελεί απόδειξη αδικήματος και δεν υποδηλώνει ότι αντιμετωπίζουν κατηγορίες. Σοβαρές ενστάσεις έχουν υπάρξει καθώς μπορεί ορισμένα ονόματα να αναφέρονται χωρίς να εμπλέκονται αναγκαστικά.

Τι περιλαμβάνει η λίστα Επστάιν:

Τα ονόματα πολλών ατόμων που ενδεχομένως συνδέονται με τον εκλιπόντα σεξουαλικό παραβάτη Τζέφρι Επστάιν δημοσιοποιήθηκαν με τη δημοσίευση δικαστικών εγγράφων αργά την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024.

Οι αποκαλύψεις ρίχνουν νέο φως στο δίκτυο εμπορίας σεξ που διεύθυνε ο Epstein, ο οποίος πέθανε το 2019, και η συνεργάτης του Ghislaine Maxwell.

Ο συγκεκριμένος αναμείχθηκε με προσωπικότητες υψηλού προφίλ από τον κόσμο της πολιτικής, των επιχειρήσεων και των βασιλικών οικογενειών

Συνολικά, περίπου 900 σελίδες δικαστικών εγγράφων που περιλαμβάνουν αναφορές σε μεγάλα γνωστά δημόσια πρόσωπα, όπως ο Μπιλ Κλίντον, ο Γούντι Αλέν, Μπιλ Γκέιτς, ο Ντόναλντ Τραμπ, ο μακαρίτης Μάικλ Τζάκσον, ο πρίγκιπας Άντριου κ.α., δόθηκαν στη δημοσιότητα αργά την Τετάρτη (03-01-2024).

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA