Σχολή Πεζικού Χαλκίδας: Αποστρατεύτηκε ο Αντιστράτηγος Αναστάσιος Σπανός - Στη θέση του ο Αντιστράτηγος Σπυρίδωνας Αλφαντάκης (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
 

Σχολή Πεζικού Χαλκίδας: Αποστρατεύτηκε ο Αντιστράτηγος Αναστάσιος Σπανός - Στη θέση του ο Αντιστράτηγος Σπυρίδωνας Αλφαντάκης (ΦΩΤΟ)

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας που εστάλη στο EviaZoom.gr:

«Την Παρασκευή (19-01-2024), πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Πεζικού Χαλκίδας η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων του Γενικού Επιθεωρητή Στρατού, από τον Αντιστράτηγο Αναστάσιο Σπανό στον Αντιστράτηγο Σπυρίδωνα Αλφαντάκη.

Τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Κωστίδη Γεώργιο εκπροσώπησε ο Υπαρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Κορωνάκης Ανδρέας.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους,, ο Διοικητής της Σχολής Εθνικής Άμυνας Αντιστράτηγος Αθανάσιος Σαρδέλλης, ο Επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Στρατηγός ε.α. Καμπάς Γεώργιος, ο Επίτιμος Γενικός Επιθεωρητής Στρατού Αντιστράτηγος ε.α. Μπονόρας Δημήτριος, ο Επίτιμος Υπαρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος ε.α. Κέλλης Γεώργιος, ο Επίτιμος Διεθυντής Πεζικού Αντιστράτηγος ε.α. Φαραντάτος Παναγιώτης, ο Πρόεδρος της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Χαλκίδας Αντιστράτηγος ε.α. Ρήγας Ευάγγελος, αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και πολιτικό προσωπικό από το Γενικό Επιτελείο Στρατού και τη Γενική Επιθεώρηση Στρατού.

«Ένα ταξίδι που είχε απ’ όλα, τρικυμίες και μπουνάτσες, μια μαγευτική διαδρομή, αλλά και συνάμα επίπονη πορεία με πολλές αγωνίες, λύπες και απογοητεύσεις αλλά και με πάρα πολλές χαρές και ικανοποιήσεις, πλούσιο σε εμπειρία, πάντα όμως με περίσσεια τιμή και υπερηφάνεια. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να καταθέσω ότι εάν ο χρόνος γύριζε πίσω θα έκανα και πάλι τις ίδιες επιλογές και θα ευχόμουν να είχα την ίδια πορεία», τόνισε ο Αναστάσιος Σπανός».

ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA