Δολοφονία 43χρονου στη Χαλκίδα - «Λυτρώθηκα που τον σκότωσα...» - Αποκαλύψεις από τον πατέρα της 39χρονης: «Την είχε βιάσει στο παρελθόν και ο γαμπρός μου μας είχε πει ότι θα τον σκότωνε αυτός αν δεν είχε παιδιά...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Δολοφονία 43χρονου στη Χαλκίδα - «Λυτρώθηκα που τον σκότωσα...» - Αποκαλύψεις από τον πατέρα της 39χρονης: «Την είχε βιάσει στο παρελθόν και ο γαμπρός μου μας είχε πει ότι θα τον σκότωνε αυτός αν δεν είχε παιδιά...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλύψεις και νέα στοιχεία για το άγριο φονικό το πρωί του Σαββάτου (20-01-2024) στη Χαλκίδα με δράστιδα την 39χρονη Παναγιώτα, που κατάγεται από τα Ψαχνά, η οποία δολοφόνησε με τουλάχιστον 20 μαχαιριές τον 43χρονο Σάκη Νικολάου την ώρα που πήγαινε στο αυτοκίνητο του (δείτε ΕΔΩ το πρώτο δημοσίευμα)...

Ο πατέρας της 39χρονης μίλησε στο STAR και στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα τονίζοντας, μεταξύ άλλων, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων:

«Η κουβέντα που μου είπε ήταν: “Λυτρώθηκα, υπέφερα για τρία χρόνια. Με κατηγορούσαν για πράγματα ανυπόστατα. Δεν άντεχα άλλο”. H δεύτερη κουβέντα της ήταν να μας ζητήσει συγγνώμη που μας έβαλε σε αυτήν την ταλαιπωρία...

Ψάξαμε να βρούμε το πρόβλημα και μας ομολόγησε ότι πριν τον γάμο της είχε πέσει θύμα βιασμού από το θύμα, μια βραδιά σε ένα γλέντι. Δεν το είχε πει σε κανέναν, δεν το είχε καταγγείλει. Μας είπε επίσης ότι τα τελευταία χρόνια το θύμα διέδιδε στο χωριό ότι είχαν ερωτικές σχέσεις. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επηρεαστεί ο γαμπρός μας και να αντιδρά βίαια. Την είχαμε δει με σημάδια στο μάτι. Δεν ήθελαν να πάρουν διαζύγιο.

Σε μια συζήτηση ο γαμπρός μου, μού είχε πει ότι αν δεν είχε παιδιά θα σκότωνε τον 43χρονο. Εγώ τον γνώριζα, αλλά δεν ήξερα ότι είναι εκείνος με τον οποίο είχαν πρόβλημα η κόρη και ο γαμπρός μου...»

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δολοφονία 43χρονου στη Χαλκίδα - «Λυτρώθηκα που τον σκότωσα...» - Αποκαλύψεις από τον πατέρα της 39χρονης: «Την είχε βιάσει στο παρελθόν και ο γαμπρός μου μας είχε πει ότι θα τον σκότωνε αυτός αν δεν είχε παιδιά...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θρίλερ με την άγρια δολοφονία 43χρονου πρωί πρωί στο κέντρο της Χαλκίδας: 39χρονη σε αμόκ τον κατέσφαξε 20 φορές με δύο μαχαίρια - Του έστησε καρτέρι μόλις πήγε να μπει στο αυτοκίνητο και μετά κάθισε δίπλα στη σορό του μέχρι που έφτασε η αστυνομία και την συνέλαβε... (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Εξέλιξη στην υπόθεση δολοφονίας του 43χρονου στη Χαλκίδα: Έδιωξε τον δικηγόρο που είχε η 39χρονη - Ανέλαβαν 2 νέοι δικηγόροι την υπεράσπιση της (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα στοιχεία και μαρτυρίες για το φονικό στη Χαλκίδα: «Υπήρξε και πάλη ανάμεσα στον 43χρονο και την 39χρονη - Βρέθηκαν επίσης αμυχές και γρατζουνιές στο πρόσωπο του 43χρονου...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Φονικό στη Χαλκίδα: Στα Λουκίσια κηδεύτηκε ο 43χρονος Σάκης Νικολάου (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA