Καταδικαστικό ψήφισμα Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα - ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ «κατακεραυνώνουν» τον Μητσοτάκη: «Είναι η πρώτη φορά που οι ευρωπαϊκοί θεσμοί καταδικάζουν τη χώρα μας μετά τη Χούντα - Άμεσα πρέπει να ανατραπεί αυτή η αυταρχική κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης να απολογηθεί...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Καταδικαστικό ψήφισμα Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα - ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ «κατακεραυνώνουν» τον Μητσοτάκη: «Είναι η πρώτη φορά που οι ευρωπαϊκοί θεσμοί καταδικάζουν τη χώρα μας μετά τη Χούντα - Άμεσα πρέπει να ανατραπεί αυτή η αυταρχική κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης να απολογηθεί...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι ανακοίνωσαν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ για την επίσημη καταδίκη της Ελλάδας από το Ευρωκοινοβούλιο, που έγινε με ψήφισμα (δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα) για το ανύπαρκτο Κράτος Δικαίου, την ανύπαρκτη Ελευθερία των Δημοσιογράφων και την παραβίαση - καταπάτηση όλων των Δημοκρατικών και Συνταγματικών Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, κατατάσσοντας την Ελλάδα στη λίστα μαζί με την Ουγγαρία του Όρμπαν και την Πολωνία...

ΣΥΡΙΖΑ - Στέφανος Κασσελάκης:

«Συνέβη κάτι συνταρακτικό χθες. Το μάθατε; Πώς να το μάθετε, όταν αυτό που θέλουν να μαθαίνετε για τον πρωθυπουργό είναι ο τρόπος με τον οποίο οι επικοινωνιολόγοι του τον βάζουν να αυτοσαρκάζεται στο tiktok για να πείτε "cool", "τα σπας" και να ξεχάσετε τι γίνεται στη χώρα; 

Είναι η πρώτη φορά που οι ευρωπαϊκοί θεσμοί καταδικάζουν τη χώρα μας μετά τη Χούντα. Δηλαδή εδώ και μισό αιώνα».

ΒΙΝΤΕΟ:

ΠΑΣΟΚ - Νίκος Ανδρουλάκης:

«Η διαστρέβλωση και η προπαγάνδα έχει γίνει δεύτερη φύση της ΝΔ. Δεν είναι πολιτικό παιχνίδι. Είναι μια οριζόντια καταδίκη. είναι ντροπιαστικό, για πρώτη φορά μετά το 1981 και την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μια κυβέρνηση να εκθέτει κατ’ αυτόν τον τρόπο την πατρίδα μας.

Το ψήφισμα για το κράτος δικαίου και της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα το εισηγήθηκε το κόμμα Μακρόν από την ομάδα των Φιλελεύθερων στην ευρωβουλή και ψηφίστηκε και από μέλη του ΕΛΚ.»

ΒΙΝΤΕΟ:

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ:

«Σε μια ιστορική απόφαση το Ευρωκοινοβούλιο με ευρεία πλειοψηφία καταδίκασε την κυβέρνηση Μητσοτάκη για παραβίαση των αρχών του κράτους δικαίου και της ελευθερίας του Τύπου. Οι υποκλοπές, η δολοφονία Καραϊβάζ, οι εκδικητικές αγωγές εναντίον ανεξάρτητων δημοσιογράφων, το έγκλημα της Πύλου μετατρέπουν τη χώρα μας σε σύμβολο του σύγχρονου πολιτικού αυταρχισμού.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη οφείλει να απολογηθεί στους Έλληνες πολίτες. Για τον διεθνή διασυρμό. Για το γεγονός ότι την κυβέρνηση του στην Ευρωβουλή στήριξε η Άκρα Δεξιά. Για την παραβίαση του κράτους δίκαιου. Για την καθημερινή υπονόμευση της Δημοκρατίας μας.

Η Νέα Αριστερά θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή της μάχης για την ανατροπή της αυταρχικής κυβέρνησης της Δεξιάς και την επανεκκίνηση της Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA