«Σφυρίζει» κλέφτικα ο Μαρινάκης για το σήμερα: «Μόνο επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαμε κράτος δικαίου και ελευθερία των δημοσιογράφων που έμπαιναν συνεχώς στα κρατητήρια...», λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

«Σφυρίζει» κλέφτικα ο Μαρινάκης για το σήμερα: «Μόνο επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαμε κράτος δικαίου και ελευθερία των δημοσιογράφων που έμπαιναν συνεχώς στα κρατητήρια...», λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Την ώρα που η Ελλάδα, επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, κατηγορήθηκε επίσημα με καταδικαστικό ψήφισμα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με συνολικά 330 ψήφους Ευρωβουλευτών, τονίζοντας στο ψήφισμα - καταπέλτη, ότι δεν υπάρχει Κράτος Δικαίου, δεν υπάρχει Ελευθερία των Δημοσιογράφων, αλλά εξόντωση, φίμωση, διώξεις με SLAPP μηνύσεις και αγωγές, φυλακίσεις, απειλές και δολοφονίες δημοσιογράφων, ότι οι ανεξάρτητες αρχές δεν είναι ανεξάρτητες και εργαλειοποιούνται, ότι παρακολουθούνται παράνομα από την ΕΥΠ και το Pretador πολιτικά πρόσωπα, δημοσιογράφοι κ.α., ο Έλληνας Πρωθυπουργός και οι Υπουργοί του συνεχίζουν να… «σφυρίζουν κλέφτικα», όπως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης αποδίδοντας ευθύνες σε όλους, πλην των ιδίων και βλέποντας διεθνή «συνωμοσία» πίσω από αυτό ντροπιαστικό για το Μαξίμου ψήφισμα... 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη, ο οποίος τόνισε ότι μόνο επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. που όντως συμφωνούμε σε αυτό, αλλά επί κυβέρνησης Μητσοτάκη χειροτέρεψε στο έπακρον η κατάσταση χωρίς αναισθητικό), είπε μεταξύ άλλων σε ερώτηση για το ψήφισμα κόλαφο του Ευρωκοινοβουλίου: 

«Μόνο επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαμε κράτος δικαίου και ελευθερία των δημοσιογράφων που έμπαιναν συνεχώς στα κρατητήρια...»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μάλιστα, δεν δίστασε να επιτεθεί στην Αριστερά και την Κεντροαριστερά, αφαιρώντας προσεκτικά από τη μνήμη του το γεγονός ότι το ψήφισμα εγκρίθηκε από 330 ευρωβουλευτές από διάφορες πολιτικές ομάδας και, κυρίως, από επτά ευρωβουλευτές του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), στο οποίο ανήκει η Νέα Δημοκρατία, οι οποίοι επέλεξαν να αγνοήσουν τον επικεφαλής της ομάδας, Μάνφρεντ Βέμπερ, και να υπερψηφίσουν το «ευρωχαστούκι» στην ελληνική κυβέρνηση.

***

Κύριε Μαρινάκη και η κοροϊδία έχει τα όριά της... Φυσικά συμφωνούμε ότι και επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαμε κράτος δικαίου και ελευθερία των δημοσιογράφων που έμπαιναν συνεχώς στα κρατητήρια, όπως είπατε και εσείς,... Τα όσα έχουν γίνει όμως επί της θητείας της κυβέρνησης σας δεν έχουν γίνει ούτε σε χουντικές χώρες... Εκτός αν νομίζετε ότι απευθύνεστε σε ηλίθιους οπότε μπορείτε να λέτε ότι θέλετε, όπως ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να βραβευτεί κιόλας αντί να καταδικαστεί από το Ευρωκοινοβούλιο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ήταν θέμα χρόνου! Το Ευρωκοινοβούλιο ψήφισε και αποφάσισε με ευρεία πλειοψηφία: Kαταδίκασε και επίσημα με ψήφισμα - «καταπέλτη» την διεφθαρμένη Ελλάδα για το ανύπαρκτο Κράτος Δικαίου, την ανύπαρκτη ελευθερία των Δημοσιογράφων και την ανύπαρκτη Δημοκρατία - Κατατάχθηκε στην ίδια λίστα με την Ουγγαρία και την Πολωνία, το ψήφισμα διαβιβάστηκε σε όλες τις χώρες του κόσμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA