Πάει και το EURO 2024! Άδοξος αποκλεισμός και νέα τραγωδία για την Ελλάδα, έχασε 4-2 στα πέναλτι από την Γεωργία που προκρίθηκε στην μεγάλη διοργάνωση για πρώτη φορά στην ιστορία της (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πάει και το EURO 2024! Άδοξος αποκλεισμός και νέα τραγωδία για την Ελλάδα, έχασε 4-2 στα πέναλτι από την Γεωργία που προκρίθηκε στην μεγάλη διοργάνωση για πρώτη φορά στην ιστορία της (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το όνειρο της συμμετοχής στα τελικά του EURO 2024 της Γερμανίας το καλοκαίρι έμεινε όνειρο τελικά για την Εθνική Ελλάδας, η οποία ηττήθηκε με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι απ’ τη Γεωργία (0-0 κανονική διάρκεια και παράταση) στον τελικό των Play Off (Γ’ μονοπάτι) το βράδυ της Τρίτης (26-03-2024) και αποκλείστηκε από μία ακόμη τελική φάση και μεγάλη διοργάνωση του EURO, στην οποία έχει να συμμετάσχει από το 2012...
Στον αντίποδα, οι Γεωργιανοί για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα δώσουν το «παρών» στα τελικά μίας μεγάλης διοργάνωσης μέσα σε αποθέωση απ’ τους 55.000 οπαδούς της που κατέκλυσαν το γήπεδο της Τυφλίδας, Boris «Paichadze Dinamo Arena».
Η Εθνική Ελλάδας πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση, χωρίς συνεργασίες, χωρίς ποιότητα απέναντι σε μία ομάδα που δεν έχει παίξει ποτέ Euro 2024, αλλά οι Γεωργιανοί με εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία, δεν επέτρεψαν καμία ευκαιρία στη «γαλανόλευκη» που δεν βρήκε λύσεις στους κλειστούς χώρους.
Δοκάρι στο 102’ είχε ο Μαυροπάνος, μοιραίοι για την Ελλάδα οι Μπακασέτας και Γιακουμάκης που αστόχησαν σε δύο πέναλτι, με τους Γεωργιανούς να δείχνουν πολύ μεγαλύτερη ψυχραιμία απ’ την άσπρη βούλα.

Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ:

- Κοτσορασβίλι 1-0

- Μπακασέτας Απέκρουσε ο Μαμαρντασβίλι

- Νταβιτασβίλι 2-0

- Μασούρας 2-1

- Μικαουτάτζε άουτ

- Μπουχαλάκης 2-2

- Ντβάλι 3-2

- Γιακουμάκης άουτ

- Κβεκβεσκίρι 4-2

Μετά τη λήξη του αγώνα, το κλίμα στα αποδυτήρια της Εθνικής ομάδας ήταν βαρύ, καθώς επικρατούσε απογοήτευση για την ευκαιρία που χάθηκε.

Η τελική φάση του EURO 2024 θα διεξαχθεί στη Γερμανία, από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου 2024.

Αναλυτικά, οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στην τελική φάση:

Γερμανία, Βέλγιο, Γαλλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Τουρκία, Αυστρία, Αγγλία, Σκωτία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Αλβανία, Δανία, Ολλανδία, Ελβετία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία, Ιταλία, Τσεχία, Κροατία, Γεωργία, Πολωνία, και Ουκρανία. 

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Γεωργία (Βίλι Σανιόλ): Μαμαρντασβίλι - Κβερκβέλια, Κάσια, Ντβάλι - Σενγκέλια, Κιτεϊσβίλι, Κοχορασβίλι, Κακαμπάτζε - Τσακβετάτζε, Ζιβζιβάντζε, Κβαρατσχέλια

Ελλάδα (Γκουστάβο Πογιέτ): Βλαχοδήμος - Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας - Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Μάνταλος - Μασούρας, Πέλκας, Ιωαννίδης.

ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:

 
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA