Πρόταση μομφής - δυσπιστίας Φάμελλος: «Περιμένουμε τον Μητσοτάκη να έρθει να απολογηθεί και να παραιτηθεί, είναι πολλαπλές οι αποδείξεις της ακραίας παραβίασης του κράτους δικαίου στη χώρα μας...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πρόταση μομφής - δυσπιστίας Φάμελλος: «Περιμένουμε τον Μητσοτάκη να έρθει να απολογηθεί και να παραιτηθεί, είναι πολλαπλές οι αποδείξεις της ακραίας παραβίασης του κράτους δικαίου στη χώρα μας...»

Κατά την πρώτη ομιλία του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου για την πρόταση μομφής - δυσπιστίας που κατατέθηκε επίσημα την Τρίτη (26-03-2024) κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη τόνισε χαρακτηριστικά:

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ συνυποβάλλει την πρόταση δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, ανταποκρινόμενη στις πολλαπλές αποδείξεις ακραίας παραβίασης του κράτους δικαίου στη χώρα μας. Τις πολύ σοβαρές απειλές κατά του κράτους δικαίου και των θεμελιωδών δικαιωμάτων επιβεβαιώνει και το πρόσφατο ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου.

Για όλους αυτούς τους λόγους από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει ήδη διατυπωθεί η ανάγκη για παραίτηση της κυβέρνησης και εκλογές. Και για τους λόγους αυτούς υπήρξε μια εποικοδομητική συνεργασία με τα κόμματα της προοδευτικής αντιπολίτευσης στην πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης. 

Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να προσέλθει στη Βουλή την οποία απαξίωσε στη συζήτηση για την εξεταστική των Τεμπών, προσβάλλοντας τη μνήμη των θυμάτων και την κοινωνία. Περιμένουμε τον κ. Μητσοτάκη να έρθει να απολογηθεί και να παραιτηθεί, είναι πολλαπλές αποδείξεις της ακραίας παραβίασης του κράτους δικαίου στη χώρα μας...»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA