Παπασταύρου - Μπρατάκος: «Μπαρούτι», παρασκήνιο και αναπάντητα ερωτήματα για τη «βραδιά με τα πούρα» στο σπίτι του Βαγγέλη Μαρινάκη που «έκαψε» τους δυο Υπουργούς - στενούς συνεργάτες του Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Παπασταύρου - Μπρατάκος: «Μπαρούτι», παρασκήνιο και αναπάντητα ερωτήματα για τη «βραδιά με τα πούρα» στο σπίτι του Βαγγέλη Μαρινάκη που «έκαψε» τους δυο Υπουργούς - στενούς συνεργάτες του Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ)

Μετά την αποκάλυψη του «Βήματος» για την μονταζιέρα, έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της πρότασης δυσπιστίας -μομφής κατά της κυβέρνησης στη Βουλή, ότι Μπρατάκος και Παπασταύρου είχαν παραστεί σε εορταστική βραδιά στο σπίτι του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη και γι΄αυτό οδηγήθηκαν σε παραίτηση...

Την ίδια ώρα δεν δίδονται απαντήσεις από την πλευρά του Μαξίμου αν οδηγήθηκαν σε παραίτηση γιατί η επίσκεψη αυτή δεν ήταν σε γνώση του Μητσοτάκη ή επειδή οι δύο Υπουργοί - και στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού δεν τα «βρήκαν» με τον εκδότη και γνωστό εφοπλιστή.

Ο Μάκης Βορίδης σε σχετική ερώτηση στον ΑΝΤ1 αρκέστηκε να απαντήσει πως «δεν γνωρίζει αν η επίσκεψη αυτή ήταν σε γνώση του Πρωθυπουργού».

Η πανελλαδική εφημερίδα «Εστία» πάντως, που δημοσιεύει αναλυτικό ρεπορτάζ για τη «βραδιά με τα πούρα», δίνει άλλη ερμηνεία. Ότι δηλαδή ο λόγος της παραίτησης δεν ήταν η παρουσία στο σπίτι του εκδότη των δυο Υπουργών, αλλά η αποκάλυψη της παρουσίας τους που εξέθεσε την κυβέρνηση. Αφήνει δηλαδή να εννοηθεί ότι η παρουσία τους ήταν σε γνώση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σημειώνεται ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι και κουμπάρος με την αδερφή του Έλληνα Πρωθυπουργού, Ντόρα Μπακογιάννη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παραιτήθηκαν Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος - Κλυδωνισμοί στην κυβέρνηση (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA