Ούτε στην Χούντα δεν είχε ειπωθεί αυτό - Ο Φλωρίδης απειλεί όσους αντιστέκονται στο καθεστώς: «Με το κράτος δεν τα βάζει κανείς, θα τον ισοπεδώσει…» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ούτε στην Χούντα δεν είχε ειπωθεί αυτό - Ο Φλωρίδης απειλεί όσους αντιστέκονται στο καθεστώς: «Με το κράτος δεν τα βάζει κανείς, θα τον ισοπεδώσει…»

Με μια φράση και μόνο ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, ο οποίος έχει συγγενείς εν ενεργεία δικαστικούς λειτουργούς, αποκάλυψε την τακτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ξεπερνώντας κάθε όριο πρόκλησης, την ώρα που το Αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών και το Ευρωκοινοβούλιο κατακεραυνώνουν την Ελλάδα για το ανύπαρκτο Κράτος Δικαίου, την πρωτοφανή χουντική φίμωση δημοσιογράφων, την κατάλυση της Δημοκρατίας, την σωρεία Ανθρώπινων Παραβιάσεων, κ.α.

Με φόντο τις προσπάθειες συγκάλυψης για το έγκλημα στα Τέμπη, για τις οποίες είναι πεπεισμένη η πλειοψηφία του ελληνικού λαού και το «θάψιμο» του σκανδάλου των υποκλοπών, η δήλωση του Γιώργου Φλωρίδη μοιάζει με επιβεβαίωση των πρακτικών του Μαξίμου.

«Με το κράτος, όταν αυτό αποφασίζει να κάνει κάτι, δεν μπορεί να τα βάλει κανείς. Θα τον ισοπεδώσει» δήλωσε ο Γιώργος Φλωρίδης μιλώντας στους φίλους του στον ΣΚΑΪ.

Υ.Γ.: Εκτός από τους πολίτες αυτής της δύσμοιρης χώρας πώς να αισθάνθηκαν άραγε και στο άκουσμα αυτής της δήλωσης οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών που έχουν ζητήσει την παραίτηση Φλωρίδη εδώ και μήνες;

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA