Περιοδεία Μητσοτάκη: Πανικόβλητος ο Κυριάκος με εκατοντάδες αστυνομικούς να τον φυλάνε δήλωσε - «Δεν θα κάνω τη χάρη στον Κασσελάκη, οι εθνικές εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Περιοδεία Μητσοτάκη: Πανικόβλητος ο Κυριάκος με εκατοντάδες αστυνομικούς να τον φυλάνε δήλωσε - «Δεν θα κάνω τη χάρη στον Κασσελάκη, οι εθνικές εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας...»

Αφού είναι σίγουρος ότι θα κερδίσει γιατί δεν προσφεύγει σε πρόωρες εθνικές εκλογές; Πανικόβλητος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γνωρίζοντας την «καταιγίδα» που θα βρει μπροστά του όταν φύγει από την εξουσία, ξεκίνησε τις περιοδείες για τις Ευρωεκλογές για να εξαπατήσει πάλι τους πολίτες με λόγια του αέρα...

Από την περιοδεία του την Τρίτη (09-04-2024) στη Πολίχνη Θεσσαλονίκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι οι εθνικές εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας με αφορμή το αίτημα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη για διενέργεια πρόωρων εθνικών εκλογών.

«Διάβασα σήμερα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που γράφει γιατί η χώρα πρέπει να πάει σε πρόωρες εκλογές. Δεν θα του κάνουμε τη χάρη, εθνικές εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και στις ευρωεκλογές η Ν.Δ. θα είναι πάλι η κυρίαρχη πολιτική δύναμη...», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA