Super League - ΠΑΕ Λαμία: «Μόνο με ξένους διαιτητές θα αγωνιστούμε στα υπόλοιπα παιχνίδια μας έπειτα και από την ανεκδιήγητη διαιτησία του Παπαπετρου με τον Παναθηναϊκό...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Super League - ΠΑΕ Λαμία: «Μόνο με ξένους διαιτητές θα αγωνιστούμε στα υπόλοιπα παιχνίδια μας έπειτα και από την ανεκδιήγητη διαιτησία του Παπαπετρου με τον Παναθηναϊκό...»

Επιστολή της ΠΑΕ Λαμίας στην ΕΠΟ με την οποία ζητάει αποκλειστικά ξένους διαιτητές στα υπόλοιπα ματς της λόγω και των σφυριγμάτων του Έλληνα διαιτητή Παπαπέτρου με τον Παναθηναϊκό...

Να έχει ξένους διαιτητές στα υπόλοιπα ματς της στα Play Off της Super League απαίτησε η Λαμία με επιστολή της στην ΕΠΟ. Αφορμή για την κίνησή της αυτή ήταν και η διαιτησία του Παπαπέτρου στο ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, για τον οποίο ανέφερε πως «εμφανίστηκε με περισσότερο άγχος ακόμη και από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Αλαφούζο».

«Η διαφύλαξη της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος θα πρέπει να αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για όλους μας...», καταλήγει στην επιστολή της η Λαμία, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχει πάρει απόφαση να μην αγωνιστεί σε άλλον αγώνα αν δεν έχουν οριστεί ξένοι διαιτητές.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA