Χήρα του δολοφονημένου Γιώργου Καραϊβάζ: «Η δολοφονία του είναι έγκλημα κατά της ελευθερίας του Τύπου, ήταν πάντα άφοβος και τα έβαζε με όλους...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χήρα του δολοφονημένου Γιώργου Καραϊβάζ: «Η δολοφονία του είναι έγκλημα κατά της ελευθερίας του Τύπου, ήταν πάντα άφοβος και τα έβαζε με όλους...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σύζυγος του δολοφονημένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» και αναφέρθηκε στο στυγερό έγκλημα που σημειώθηκε πριν από 3 χρόνια και η δολοφονία του παραμένει ακόμα ανεξιχνίαστη...

«Η δολοφονία του έγινε λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας, ήταν έγκλημα κατά της ελευθερίας του Τύπου. Ήταν ένα στυγερό έγκλημα, ένα πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου», δήλωσε η κυρία Καραϊβάζ.

«Ο Γιώργος ήταν πάντα άφοβος και τα έβαζε με όλους. Του έλεγα για να τον πειράξω ότι από θαύμα ζει. Αλλά δεν είχαμε καμιά ένδειξη ότι θα γίνει κάτι τέτοιο», ανέφερε στη συνέχεια.

«Το κράτος αντιμετωπίζει τη δολοφονία του σαν εργατικό ατύχημα», τόνισε με πικρία, συμπληρώνοντας πως «η δολοφονία του είναι έγκλημα κατά της ελευθερίας του Τύπου».

Προφανώς η κυρία Στάθα δεν είχε καταλάβει ακόμα ότι Ελλάδα, είναι η διεφθαρμένη Κολομβία επί χούντας που σκοτώνει τους δημοσιογράφους, με έναν Έλληνα Πρωθυπουργό «Εσκομπάρ», όπως τον αποκάλεσαν και στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος δίνει εντολές στα υπαλληλάκια του στη "Δικαιοσύνη" (ακόμα και ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ επί Τσίπρα δικαστικούς λειτουργούς) και στις μαφίες να αποτελειώσουν όποιον δημοσιογράφο δεν του κάνει τα χατίρια και δεν εκβιάζεται.

Είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν και άλλες τέτοιες δολοφονίες δημοσιογράφων στην Ελλάδα αν δεν επέμβει άμεσα η Ρουμάνα Ευρωπαία Εισαγγελέας να αναλάβει τα ηνία της "ελληνικής δικαιοσύνης", η Europol αντί η Αστυνομία και αποκλειστικά ξένοι δικαστικοί λειτουργοί, ενώ μην ξεχνάμε ότι ήδη έχουν υπάρξει άλλες τρεις τουλάχιστον απόπειρες δολοφονίας Ελλήνων δημοσιογράφων οι οποίες παραμένουν ανεξιχνίαστες.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA