Άρης - ΠΑΟΚ 1-2: Τα highlights της μεγάλης νίκης που έδωσε το Πρωτάθλημα στον «Δικέφαλο του Βορρά» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Άρης - ΠΑΟΚ 1-2: Τα highlights της μεγάλης νίκης που έδωσε το Πρωτάθλημα στον «Δικέφαλο του Βορρά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΠΑΟΚ είναι ο νέος Πρωταθλητής Ελλάδας - Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε με 1-2 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το βράδυ της Κυριακής (19-05-2024) για την 10η και τελευταία αγωνιστική των play offs της Superleague και κατέκτησε το πρωτάθλημα μέσα στην έδρα του μισητού αντιπάλου του με 80 βαθμούς, δύο περισσότερους από την δεύτερη ΑΕΚ που κέρδισε την Λαμία με 3-0...

Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» κατέκτησαν το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά το 2019, πάλι ξανά με προπονητής τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Σε ένα ματς που μόνο εύκολο δεν ήταν για τους Πρωταθλητές, σκόραρε αρχικά στο 30΄ ο Μπράντον Τόμας κάνοντας το 0-1, ωστόσο ο Άρης ισοφάρισε στο 47΄ με τον Μορόν.

Το χρυσό τέρμα για τον ΠΑΟΚ σημείωσε ο Τάισον στο 62΄ για το 1-2, στέλνοντας το τρόπαιο στην Τούμπα.

Κόκκινη για τον Μιχαηλίδη και «θρίλερ» μέχρι το τελευταίο σφύριγμα...

Από εκτέλεση φάουλ του Σουλεϊμάνοφ ο Φαμπιάνο αστόχησε στο 71’ ενώ έξι λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μιχαηλίδη με δεύτερη κίτρινη. Ο ΠΑΟΚ οπισθοχώρησε και τότε οι γηπεδούχοι βρήκαν τους χώρους για να δημιουργήσουν κίνδυνο στην εστία του Κοτάρσκι.

Ένα σουτ του Άλβαρο Ζαμόρα από δύσκολη θέση πέρασε έξω (89′) ενώ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καρίμ Ανσαριφάρντ σπατάλησε τρομερή ευκαιρία να ισοφαρίσει με κεφαλιά από την μικρή περιοχή, και να στείλει τον τίτλο στην ΑΕΚ.

Το 1-2 έμεινε μέχρι τέλους, ο ΠΑΟΚ για τέταρτη φορά στην ιστορία του και πρώτη από το 2019 κατέκτησε τον τίτλο, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στα προκριματικά του UEFA Champions League. Αυτός ήταν και ο δεύτερος τίτλος του πρωταθλητή για τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην χώρα μας.

Στο τέλος του αγώνα σημειώθηκε και ένταση.

Η Τελική Βαθμολογία:

ΠΑΟΚ 80
ΑΕΚ 78
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 74
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 72
ΑΡΗΣ 55
ΛΑΜΙΑ 35

Ο Άρης, από την άλλη, θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο Σάββατο (25/5, 20:30 – Πανθεσσαλικό Στάδιο), με την ομάδα που θα κατακτήσει το Κύπελλο να εξασφαλίζει και την έξοδό της στην Ευρώπη, έπειτα από το 2-2 των «πράσινων» με τον Ολυμπιακό που τους άφησε στην τέταρτη θέση.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια (86’ Φεράρι), Βερστράτε (65’ Γκαρθία), Ζουλ (86’ Ανσαριφάρντ), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (86’ Φετφατζίδης), Σαβέριο (72’ Σαμόρα), Μορόν

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Σβαμπ, Μεϊτέ, Κωνσταντέλιας (80’ Νάσμπεργκ), Τάισον (65’ Ντεσπόντοφ), Α. Ζίβκοβιτς, Μπράντον (65’ Σαμάτα).

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA