Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-2: Τρίτη θέση και Ευρώπη για τους Πειραιώτες, τέταρτοι και καταϊδρωμένοι οι «πράσινοι» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-2: Τρίτη θέση και Ευρώπη για τους Πειραιώτες, τέταρτοι και καταϊδρωμένοι οι «πράσινοι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Με το μυαλό του να είναι φυσικά στον Τελικό του Europa Conference League, ο Ολυμπιακός πήρε τον -έστω- έναν βαθμό που ήθελε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο το βράδυ της Κυριακής (19-05-2024) στην 10η και τελευταία αγωνιστική των play offs της Superleague και πήρε την τρίτη θέση διασφαλίζοντας την ευρωπαϊκή παρουσία του και την επόμενη σεζόν...

Αντίθετα ο Παναθηναϊκός, που αν και προηγήθηκε με 2-0, ισοφαρίστηκε (2-2 τελικό σκορ), έμεινε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος της Superleague που δεν οδηγεί σε καμία ευρωπαϊκή διοργάνωση, ωστόσο έχει μία δεύτερη ευκαιρία στον Τελικό Κυπέλλου με τον Άρη το ερχόμενο Σάββατο (25/5, 20:30 – Πανθεσσαλικό Στάδιο), με την ομάδα που θα κατακτήσει το Κύπελλο να εξασφαλίζει και την έξοδό της στην Ευρώπη.

Για την ιστορία ο Παναθηναϊκός σκόραρε με τους Μπακασέτα (45΄5) και Μπερνάρ (59') και οι ερυθρόλευκοι με τους Ποντένσε (73΄) και Γιόβετιτς (81΄).

Η Τελική Βαθμολογία:

ΠΑΟΚ 80
ΑΕΚ 78
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 74
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 72
ΑΡΗΣ 55
ΛΑΜΙΑ 35

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χρήστος Κόντης): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Γεντβάι, Αράο, Χουάνκαρ (77’ Ζέκα), Ρουμπέν, Τσέριν (65’ Βιλένα), Μαντσίν (66’ Παλάσιος), Μπακασέτας, Μπερνάρ (77’ Βέρμπιτς), Γερεμέγεφ (77’ Γερεμέγεφ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ρίτσαρντς (76’ Κίνι), Όρτα (61’ Γιόβετιτς), Έσε, Καρβάλιο (46’ Ιμπόρα), Φορτούνης, Ποντένσε (62’ Ζέλσον Μαρτίνς), Ελ Κααμπί (90’+8’ Μασούρας).

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA