(Conference League) Στις 29 Μαΐου ο Τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα στη Νέα Φιλαδέλφεια - Οι δύο ομάδες θα πάρουν από 9.000 εισιτήρια ανακοίνωσε η UEFA | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

(Conference League) Στις 29 Μαΐου ο Τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα στη Νέα Φιλαδέλφεια - Οι δύο ομάδες θα πάρουν από 9.000 εισιτήρια ανακοίνωσε η UEFA

Την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 και ώρα 22:00 στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας - Opap Arena θα πραγματοποιηθεί ο Τελικός του Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ιταλική Φιορεντίνα, η οποία σημειώνεται ότι και πέρυσι είχε φτάσει στον Τελικό του Europa Conference League, αλλά είχε ηττηθεί από την Αγγλική Γουέστ Χαμ που κατέκτησε το τρόπαιο...

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την UEFA τον Τελικό θα παρακολουθήσουν συνολικά 27.100 θεατές - Αναλυτικά πού και πώς θα μοιραστούν τα εισιτήρια του τελικού:

- Τα εισιτήρια που θα διατεθούν σε ομάδες και κόσμο είναι 21.000.

- Τα υπόλοιπα 6.100 εισιτήρια ανήκουν στην UEFA, τα διαθέτει εκείνη σε ομοσπονδίες, χορηγούς, κτλ.

- Οι δύο ομάδες, Ολυμπιακός και Φιορεντίνα θα πάρουν από 9.000 εισιτήρια, σύνολο δηλαδή 18.000 οι δύο φιναλίστ.

- Τα υπόλοιπα 3.000 εισιτήρια ήταν διαθέσιμα μέσω κλήρωσης στο site της UEFA, με την προθεσμία των αιτήσεων να έχει περάσει.

- Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα λάβει 9.000 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων του, με τον ακριβή τρόπο διάθεσής τους να αναμένεται να γίνει γνωστός τις επόμενες ημέρες.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Fans First (για τους φιλάθλους των 2 ομάδων): 25 ευρώ.

Κατηγορία 3: 45 ευρώ.

Κατηγορία 2: 85 ευρώ.

Κατηγορία 1: 125 ευρώ.

Θεατές ΑΜΕΑ: 25 ευρώ.

Σημειώνεται ότι στο γήπεδο, όπως σε κάθε Τελικό Ευρωπαϊκής Διοργάνωσης, θα υπάρχουν πύλες εισιτηρίων της UEFA.

Τα εισιτήρια που διατίθενται στην πιο προσιτή οικονομικά κατηγορία, εν προκειμένω την Fans First, θα προορίζονται αποκλειστικά για φιλάθλους των 2 συλλόγων που αγωνίζονται στον Τελικό. Τα εισιτήρια θα παραδοθούν στους κατόχους μέσω της εφαρμογής UEFA Mobile Tickets λίγες μέρες πριν από τον αγώνα. Οι κάτοχοι εισιτηρίων θα πρέπει να κατεβάσουν την επίσημη εφαρμογή, η οποία είναι διαθέσιμη για χρήστες Android και iPhone.

Τα υπόλοιπα εισιτήρια θα κατανεμηθούν στην τοπική οργανωτική δομή, τις εθνικές ομοσπονδίες-μέλη της UEFA, τους εμπορικούς συνεργάτες, τους ραδιοτηλεοπτικούς παρόχους και την UEFA.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA